Blogger Aleminde İrite Olduklarım

Merhabalar Değerli Dostlarım :) Bugünki konumuz oldukça enteresan :) Blogger sayesinde birçok değerli dostum ve arkadaşım oldu.Yardımları...

Blogger Aleminde İrite Olduklarım
Merhabalar Değerli Dostlarım :)
Bugünki konumuz oldukça enteresan :) Blogger sayesinde birçok değerli dostum ve arkadaşım oldu.Yardımlarını,yorumlarını,dertlerini,sevinçlerini paylaştılar ve tüm samimiyetleri ile 'Dünyada hala iyi insanlar var' dememi sağladılar.
E tabi dünya sadece iyilik ve güzelliklerle dolup taşmıyor.Oldukça enteresan ve irite eden olaylarla da karşılaşmak an meselesi.Benim irite olduklarım nelermiş haydi bakalım :)
  • Döver gibi cevap verenler; Evet evet insanlar laflarıyla dövebiliyorlar buna şahit oldum.Aşırı bir ciddiyet ve saldırgan bir ruh haliyle verilmiş o zoraki bir kaç kelime siteden koşa koşa kaçmam için yeter de artar...
Blogger Aleminde İrite Olduklarım
  • Sonradan görmeler;Şaka gibi ama gerçek.Blogger da arazisini,evini,arabasını tanıtıp altına da 'Kıskanmayın haaaa güle güle kullanın dediniz ama bana samimi gelmiyor' diyeni bile gördük.Yuh be arkadaş! Hadi taşınır taşınmaz mallarını,arabanı,traktörünü hiç utanmadan sıkılmadan sergileme gereği duyuyorsun onu anladık da,neden kendi fesatlığını başkalarına mal ediyorsun? Bilmiyorum ya bu tip insanlara Allah uyuz versin tırnak vermesin.Mütevazilik kelimesini iliklerine kadar hissetmeleri dileğiyle..
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

  • Burnu Kaf Dağına ulaşanlar;Ayy canımm ne tatlı :) Eski postlarına bakıyorsunuz adeta bir sevgi kelebeği :) Ama sonra buna ne oldu yahu diyorsunuz..Takipçi sayısının artışıyla beraber egolarda bir şişkinlik bir ödem bir gaz...Dikkat et patlarsın :D Amacının ne olduğunu söylememe gerek yok sanırsam.
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

  • Yorumların birine cevap verip diğerine vermeyenler;Hanım kızımız bakıyor 'Haaa bunun  takipçi sayısı çok buna cevap vereyim' diğerine bakıyor 'Ya bunun ki 700den aşağı hıhhh kaileye bile almam' diyerek pas geçiyor.Geç balım geç hatta gölge etme başka ihsan istemez :D
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

  • Lansman ürünlerini kendi parasıyla satın almış gibi davrananlar;Vallahi enteresandır.Başka bir blogger arkadaşa da aynı paket gitmiş.Hatta ve hatta ambalajı bile aynı ama bu hanım kızımız kendi parasıyla aldığını iddaa ediyor.Bunun bir sebebinin de ürün gönderen firmanın isteği olması.'Aman haa ben aldım de sonra bize email yazıyorlar bıktırıyorlar' demesi sonucunda tüketiciyi aldatmaya yönelik bir hareket.Omurgalı olmakta fayda var diye düşünüyorum.Kimse kimsenin oyuncağı olmamalı.
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

  • Bloggerları aşağılayan ama sırtından geçinen tipler;Bunları iyi bilirsiniz.Bizi yerin dibine sokarlar ama bizsiz de yapamazlar.Siz bizsiz olamazsınız ama biz sizsiz MÜKEMMEL oluruz ;)
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

  • Rutin videolarını çekerken hayalindeki kişi olmaya çalışanlar;Bunu da gördük vallahi :D Ayy nasıl güldüm anlatamam.Hanım kızımız pamuklara sarılarak büyütülmüş oh ne güzel.Ropdöşambırıyla şarabından yudumlarken kamera bilmem kaç dolara alınmış parfümlere ve cilt bakım ürünlerine zoom yapıyor.Anladık evladım şatoda yaşıyorsun da sence de biraz abartmamış mısın?
Blogger Aleminde İrite Olduklarım
  • Tanıttığı her ürünü mükemmelmiş gibi gösterenler;Bunlar herşeyi mükemmelmiş gibi anlatıp halkı kandıran gruptan arkadaşlar.Onun lafına bakar alırsın ama aldığına da almışına da pişman olursun.Onca insanın günahıyla nasıl rahat yaşıyorlar anlamıyorum...
Blogger Aleminde İrite Olduklarım

Benim irite olduklarım bunlar hanımlar.Saydığım tüm olayları bizzat gözlemledim ve yaşadım.Eklemek istedikleriniz muhakkak var haydi pamuk eller klavyeye :D

BENZER YAZILAR

56 yorum

  1. Inanir misin hepsini ben de gozlemledim o pamuklara yatirilip buyutulmus derken kimleri kastedtigini cok iyi biliyoruz ikimiz de bizi gidi bizi:D hoslanmiyorum mesela daha yeni bildigin nefret icerikli maskara postu yayinladim:D hayir normalde o kadar kati da davranmam oyle hissettim sanirim oyle yapmam gerekti yazdim icimden geceni mesela alisveris daha tonlarca sey aldim telefon ayakkabigibi onlari da gostericektim yok ya simdi gorgusuzluk gibi olur hos degil ama icimden geceni Allah biliyor sadece sevincimi paylasmakti amac yoksa gosteris kim ben kim ne haddime ayrica okullarda bile forma kalkmasin diye kendimi yirtarim esitsizlik olmasin diger cocuk uzulmesin diye bazi seyleri dusunup yapmaya calisiyorum bu yuzden de bazi seyleri paylasmam mesela sende de hep aynini gozlemledigim icin number one'imsin diyebilirim opuyorum kocaman canim benim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüreğini biliyorum senin Derinciğim adam yeni aldğı otomobili çekmiş koymuş bloğa :D Neymiş ayakkabı almış da koymamış :D Kızım seni herkes biliyor için bir dışın bir :) Bu tip insanlar kendilerini biliyor o sebeple sen ben biz rahat olalım :) Bende seni öpüyorum canım arkadaşım :) <3

      Sil
  2. :)) hayy senin bunları yazan ellerine kurban yarum ya :)) ( benden biraz argo)

    Gerçekten duygulara tercüman olmak bu demek bence gerçekten birinin bloğuna gidiyorsun tennezzül edip cvp yazmıyor bayan !! oysa ben ybancı bir kaç blogger arkadaş edindim insan o kadar mı mütevazi olur takipçisi milyona yetişmiş valla kadın bloğumu takp etmek için istiyor ondan ziyade kibir yok velhasıl kelam dediğin gibi bizim takiplerimizle binlere ulaşan fenomen olan bloggerlarımız tabiri caizse burunları hava da sanki cvp verse bloğunu yarısı benim olacak neyse demek bende yazsam bir post çıkarmış şeker ya :)) öpüyorum seni

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demek ki aynı şeyleri gözlemlemiş ve yaşamışız :D Yok kardeş yok bi bizimkilerde mevcut bu yabancılar kendilerini öyle yetiştirmiş ki kalp kırmaya dahi korkuyorlar :) Benimde tamnıdıgım birkaç yabancı blogger arkadaşım var yarım yamalak ingilizceme rağmen cevap verir açıklama çalışır.İşte öyle güzel insanların yüreğinden öperim :) :D biraz argo demiş bide ahaha canım benim :) Bende seni öpüyorum :) <

      Sil
    2. hahaha :)) biz bize yeteriz ben siz gibileri tanıdım valla ona bana yeter

      Sil
    3. Canım benim hazım kelimesi çok güzel bir kelime.Her kim olursa olsun makamı mevkiyi herşeyi ama herşeyi hazmedebilmeli,değilse sonuçları ortada.. Sizin gibi güzel insanlar da olmasa çekilir yerler değil buralar onu da bilin istiyorum :)

      Sil
    4. ama var ya şu benzetme fotolara bittim :))

      Sil
    5. :D Ahahah canım benim sevdinse yazdıklarımda kendinden bişeyler buldunsa ne mutlu :) <3

      Sil
  3. Canım ne güzel yazmışsın bir solukta okudum yazını. Benim en kızdığı şeyse agresif bloggerların olması. Daha seviyeli, daha saygılı olmalıyız. Şu ölümlü dünyada noktaları at olumlu olmalıyız diyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım.Ne de güzel söyledin ölümlünün noktalarını atmak ve olumlu olmak.Kesinlikle katılıyorum o agresiflik en sinir olduğum şey bu sebeple ilk sıraya onu almıştım :) Dediğim gibi biz bize yeteriz :) <3

      Sil
  4. Blog dünyasında yeniyim ama bana çok samimi geliyorsunuz. Böyle insanlar gerçekten var.. Gerçekten sinir bozucular. Umarım bu yazınızı okurlar da biraz kendinlerine gelirler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım samimi bulman beni inan ki çok mutlu etti :) Gerçek hayatta neysem öyle davranıyorum bilmeden birilerini kırmıyorumdur umarım :) Bu yazının faydalı olacağını bilsem aylar öncesinde yazardım ama hiç sanmıyorum canım ya onlar sorunlu olduklarının farkında bile değiller :)

      Sil
  5. Senin o tuşlara basan ellerin dert görmesin canım:)İçimden geçenleri dobra dobra yazmışsın vallaha:)
    Ben şu sonradan görme arkadaşlarda gününün nasıl geçtiğini yazıp,altına erkek arkadaşıyla bir foto atan,altına da "Kıskanıp,nazar değdirmeyin.Gözünüzü açın sizin de olur şekerler<3"yazanını bile gördüm.Tamam insan kovalak olur da yuh yani bu nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun :) O lafı söyleyeni biliyorum canım yani aynı kişiden bahsediyoruz :) Dedim ya Allah öylelerine uyuz versin tırnak vermesin :) İnsan ve adam olmak farklı şeyler.Allah onlara adam olmayı nasip etsin ne diyelim :)

      Sil
  6. Nasıl güzel yazmışsın nasıl !!!

    Kabul ediyorum bazen günler öncesinin yazısına yorum geldiğinde gözden kaçırdığım cevap vermeyi unuttuklarım oluyor ama soru varsa kesin yanıtlamak için dönerim ... Günahta çıkardığıma göre teşekkürümü eder iyi geceler dilerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmak başka,adamına göre cevap vermek ise çok başka şeyler :) O yönden için rahat olsun :) Yazımı beğenmene çok sevindim içinde kendinden bişeyler bulabilmişsen ne mutlu bana :) Bende iyi akşamlar dilerim :) :D Yine beklerim efenim :) <3

      Sil
  7. Süper gözlemlemişsin canım ya :) Nokta atışlar ve doğru tespitler bayıldım en bu yazıya. Gerçekler bunlar bende çok irite oluyorum bu tip bloggerlara :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Çok teşekkür ederim öncelikle canımm :) Beğenmenize çok sevindim.Ama hakikaten gına geldi yazıp yazmama konusunda da çok ikilemde kaldım ama.Herkes de bir kendine gelsin insanlık önemli olan :)

      Sil
  8. Okurken üzüldüm aslında.Destek olmamız gerekirken köstek oluyoruz. Bende yeni sayıyorum kendimi blogger olarak. kendi adıma garip olaylarla karşılaştığım söylenemez ama gözlemlediğim kadarıyla İnsanlar azıcık yükselince hemen değişmeye başlıyor.İnstagramda bunu yapanın çok olduğunu düşünüyorum. Bir çok kişiyi takip etmeye,yorum yazmaya çalışıyorum çevre edinmeye çalışıyorum takipçi sayısı azıcık yüksek olanlar resmen takmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen hiç üzülme canım herkes biraz haddini hududunu bilsin takmamak da elbette ki kötü,birde çocuğunu azarlar gibi konuşan tipler var resmen ümüklerini sıkasım geliyor.Kimse kimseye insanlık öğretemez zaten kişi öğrenmek isterse kendisi öğrenecektir.Bi yukarıdan bakmalar bi havalanmalar sen insansın bugünün iyi hoş peki yarın? Özetle herşey çıkar ve menfaat sağlama çabalarına dönüşmüş.Senin benim hobi olarak yaptığım iş sektör haline gelmiş bu hakikaten üzücü :(

      Sil
    2. önceki yorumu neredeyse 2 ay önce yapmışım benden bir tane daha yorum geliyor bak :) Bu sıra o kadar sinirim bozuldu ki bir yere yazmasam delireceğim ne ilginç insanlar var anlamıyorum.Her paylaştığım ürün deli gibi övmek ya da yermek istemiyorum bir tag vardı instagramda beğenmediğin bir ürünü koyuyorsun bende sevmediğim bir şeyi koydum oraya gelen yorum o kadar garip geldi ki. Nasıl beğenmedin bunu? diyor bana sanki dövecek beğenmedim diye.Açıkladım nedenini güzelce sonra yazdığı şu: Bende var aynısı çok güzel hatta şunun şunun da aldım o da güzel seninki sorunludur :D
      Sanırsın kendi üretiyor ürünü
      Tamam benimki kötü çıkmıştır bende dedim.Hala bana seninki kötüdür diyor bir şeyler yazıyor falan en sonunda da tamam uzatma dedi bana :D
      Ben şoktayım artık
      İnsanlar karşısındakiyle nasıl konuşacağını bilmiyor,cümle kurmaktan acizler.
      Bu işi ciddiye alıpta yapan bence çok az.Bunu diyorum diye de ben iyiyim harikayım demeye çalışmıyorum.Sadece iki kuruşluk ürün alacağım diye blog açan yüzlerce insan var hal böyle olunca da bu tür insanlar çoğalıyor
      Birazda içimi dökmüş oldum galiba ya :(

      Sil
    3. Ooo baya gerginsin :) Ya canım benim blog açma hikayemde yılan hikayesi gibi kendime güvenme sürem 2-3 ayı falan buldu.En sonunda açabildim.Evet malesef ürünü deli gibi övenler,gizliden reklam yapanlar,bu işi ticaret haline dönüştrenler ne yazık ki var.Ha birde uyanık bir tayfa var bende onlara kıl oluyorum.Yorum yazıyo seni takip ettim canım bana da beklerim diyor bakıyorum hakikaten izleyicim olmuş ertesi gün bir bakıyorum ki izleyici sayımda eksilme var ve arkadaş çıkmış gitmiş :D Amacı da izleyici saysını artırıp ürün kullanmakmış :) Senin ürün olayıda baya komikmiş nasıl beğenmedin onu haa nasıl nasıl :D :D İyi bari saldırmamış :D Uzun lafın kısası enteresan insanlar mekan ayırt etmiyorlar heryerde varlar :D Dök içini valla arkadaşım bazen bende patlama noktasına geliyorum ama bunu hobi için yaptığım aklıma geliyor sakinleşip boşveriyorum sanada tavsiye ederim :)

      Sil
    4. İnsanların sormalarına asla sinirlenmem tabi sormuştur belki gerçekten harika bir şeydir şaşırmıştır o manada sormuştur olabilir :) ama dönüp ''allah allah bende var nasıl oluyor da sen beğenmiyorsun kesin seninki hatalıdır ''demesi garip değil mi yahu :D
      Zaten sakin olmaya çalışıyorum da insanlar yüzsüz resmen tamam dedikçe dönüp uzatma dedi ya bana :D Şaka gibi geliyor kabadayılık taslıyor. Vallahi zor gerçekten her işin bir zorluğu var ama en zoru insanlarla uğraşmak. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim hobi olarakta yapsan, işinde olsa hadsizler, kendini bilmeyenler çok.

      Sil
    5. :D neyin savaşını veriyor ki öyle :D Karşımda yapacak o hareketi ağzına tokatı yapıştırıveririm valla bende sinir oldum :D Ya yolda görsen tükürüğünde boğarsın da işte milelt bilgisayar başında İngiltere kraliçesi Elizabeth havalarında :D :D İnsanla uğraşmak dünyanın en zor şeyi o konuda kesinlikle haklısın canım :)

      Sil
  9. Doğru söylüyorsun takmamak lazım. Belkide işe dönüştüğü için hırs yapıyorlardır

    YanıtlaSil
  10. Yazdıklarının çoğunu bende gözlemliyorum.Gerçekten şu binlerce takipçisi olanların burnun kaf dağında olmasına anlam veremiyorum.Tanıttığı her ürüne mükemmel diyor sende inanıp alıyorsun pişman oluyorsun.Bu durumu da yaşadım.Gerçekten objektif yorumlar yapmakta fayda var diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Düşüncelerimde yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu ederken,bunları hepimizin yaşamış olmasına çok üzüldüm.Objektif ve işini doğru düzgün yapan herkesi tebrik ediyorum burdan :)

      Sil
  11. Blog yazmada henüz yeniyim ve bu dediklerini göz önünde bulunduracağım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok eski sayılmam canım :) Ama sende göreceksin bu olayları tabi ne yazık ki :) Blogla ilgili soruların olursa bana ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım :)

      Sil
  12. Çok iyi gözlem yapmışsın valla çok güzel bir yazı olmuş bence, ara ara güldüm bile :D Ben genelde her gördüğü ürünü alan değil, ürünü almadan önce iyi araştırıp alanlardanım. Hatta blogda yazı yazdığımda bi ara farkettimki hep beğendiğim ürünleri veya iyi araştırıp aldığım ürünüleri(genelde öyle alıyorum zaten :') ) üst üste paylaşmışım içimdende demedim değil insanlar yanlış anlamasın falan diye sonra beğemediğim ürünlerle karıştırarak koymaya başlaadım. Yanlış anlaşılmıyım diye :D Napıyım araştırmadanmı alıyım falan demiştim, hakikaten iyiki düşünmüşüm böyle birşeyi. ^-^ Ama yinede aklımı kurcaladı bu olay, senin fikrini merak ediyorum rasstladınmı bende öyle birşeye, hep öven yazı tarzında *-*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim bende de aynı durum ara ara oluyor onun sebebi de şu;elinin devamlı gittiği güzel ürünler olduğu için bu güzelliği herkesin tatmasını istiyorsun.Sonrada aa ben hep güzel ürünlerimi paylaşmışım diyorsun ki bu gayet normal :) Ben artık karşıma karışık bir şekilde koyuyorum elim hanisine giderse onun yazısını yazıyorum :D İster beğeneyim ister beğenmeyeyim :) Ki birde bu hep öven insanlardan kastım;firmalarlabağlantılı çalışıp o firmanın ürünlerine övgü yağdıran insanlardı.Bunları zaten çok kolay ayırt edebilirsin.Dertlenme sen :) Sen yine aynı yolu izle iyice araştır çünkü para kolay kazanılmıyor en doğrusunu yapıyorsun sevgiyle kal:)

      Sil
  13. bütün yazdıklarına katılıyorum sonradan görme kişileri geçtim yorumlara cevap verilmemesi beni en sinirlendiren şey azıcık insana saygı sonra sen onu eleştirirsin birden kaplan kesilip sana cevap verirler hani sen cool dun canım ne oldu neden cevap verdin dimi ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Cool'luk bir yere kadar diyip saldırı evresine geçmiş yazık :) tuhaf olaylarla karşılaşan sadece ben değilmişim desene :D

      Sil
  14. :)
    Dur bende altına imzamı atayım :)
    Neyse ki, kimin ne olduğunu biliyoruz, takipten çıkmaya başlıyorum böylelerini görür görmez.
    5 yıldır blog yazıyorum, ben hayatta yapamam böyle şeyler.
    Ama bir taraftan "blogger" diye değil; insan-kişi şeklinde değerlendirmek lazım bence.
    İnsan neyse, blogunda, yayınlarında da kendini yansıtıyor.
    Bildiğin yoldan şaşma ;)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım bende de bir bahar temizliği mevcut üşenmiyorum tek tek sepetliyorum.Siz gibi biz gibi gerçek bloggerlar yapamaz,bu işi ticarete dökenlerin marifeti zaten bu.Bu arada imzalar birikiyor hanımlar çok tehlikeli bir kalabalığa dönüşmeye başladık :D :D :D Çok öpüyorum canım sevgiler :) <3

      Sil
  15. Herkes gibi ben de yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Sanırım bu tespitlere katılmayan yoktur. Bir de bu tespitlere katılıp aynı şeyleri kendisi yapanlar var :) Ben de bunu eklemek istedim. Umarım öylelerinden olmayız. Bu kadar hırs yapıp gerilmeye gerek yok. Zevk almak için yazıyoruz yahu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu tespite katılıp ve de aynı şeyleri yapıyorsa kişinin zaten kendinden haberi yoktur :D Durum daha da vahim bir hale gelmiştir.Hırsa gerek yok ben zevkle yazıyorum şahsen sevgimi katıyorum yazdığım şeylere :)

      Sil
  16. canım her kelimen için ayrı ayrı doğru demek istedim ve anlatımın sayesinde bu durumlara bile gülebildim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D :D :D Gülen yüzünüz solmasın efenim.Ne demiş Charlie Chaplin ' Hayat yakından bakıldığında trajedi,uzaktan bakıldığında ise komedidir.' Birazcık uzaktan bakmaya çalıştım :)

      Sil
    2. amin hepimizin inşallah:)
      Çokta güzel bi bakış açısı olmuş canım öpüyorum:)

      Sil
    3. ;) Bende seni öpüyorum canım :)

      Sil
    4. ;) Bende seni öpüyorum canım :)

      Sil
  17. Merhaba cnm,
    Sana içten kocaman teşekkür ediyorum. Duygularıma tercüman oldun valla. Bende çok karşılaştım böyle şeyler ile. Paylaşım, tanıtım, helede hediye çekilişi yapmıyorsan takipçi falan beklemeyeceksin. Ne diyelim hayırlısı olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Kamuran Hanım düşüncelerimizin aynı olmasına sevindim :) Evet malesef durum öyle bir hal aldı ki özgün yazılar,özgün görseller değil de ticari amaç güden işler ön plana çıkmaya başladı.Biz bize yetiyoruz varsın takipçi sayımız belli bir seviyeyi aşmasın :) Kaliteli ama az olsun bizim olsun,bana birşeyler katabilen insanlar olsun,ufkumuz açılsın :) Bunun haricinde de bir gayemiz olmamalı bence sevgiler :) <3

      Sil
  18. Hepimizin duygularına tercuman olmuşsun canım.

    YanıtlaSil
  19. Kaleminize sağlık. Ancak bu kadar güzel anlatılabilirdi. Gerçekten yabancı Blogger lar çok daha mütevazi. Bende sizin gibi yarım yamalak ingilizcemle hangisine yazsam cevap veriyor. Daha çok yeniyim bende ama uzun süre gözlemlediğim için yazdığınız çoğu şeye rastladım ve gerçekten irite oldum ister istemez.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet kötü şeyler gözlemleyebiliyoruz umarım düzelir bu durumlar :)

      Sil
  20. Okurken her kelimede evet evet, hah tam da aklımdan geçen dedim durdum.. Çok doğru bir analiz olmuş.. Ellerine sağlık.. yorumlara da bakarsak herkes ben gibi hissetmiş olmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :D Evet canım hemen hemen hepimizin gözüne takılmış olan olaylar aslında :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  21. Ellerine, ağzına, yüreğine sağlık. Ne de güzel yazmışsın yaaa. Allah hiç birimizi sonradan görme yapmasın :D :D

    YanıtlaSil
  22. Çok güzel bir yayın olmuş tatlım:)
    Takipteyim öpüyorum kocaman!:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim bende seni takipteyim :)

      Sil
  23. merhaba ,
    blog dünyasında yeniyim ama en az sizin kadar bir şeylere şahit oldum kendimce dedimki demekki insanlar gerçek yaşamda nasıllarsa sanal alemede onu yansıtıyorlar allah doğru yoldan şaşırtmasın ..inşallah güncellemelerinizi gözden kaçırmam ..sitenize abone olunuyormu :)) yürekten sevgi ve selamlar

    YanıtlaSil