Loreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Çağın güzelliği misel su lar :) Eskiden ne sıkıntı çekiyormuşuz meğer.Islak mendille temizlerdim makyajımı yüz temizleme jelleriyle yıkar...

Loreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu
Çağın güzelliği misel sular :)
Eskiden ne sıkıntı çekiyormuşuz meğer.Islak mendille temizlerdim makyajımı yüz temizleme jelleriyle yıkar yine de yüzümde makyaj kalıntısı kalırdı.Yüzdeki makyaj neyse de hassas göz çevresi için hiçbir zaman 'temizlendi' diyemedim.
Lorealin bu ürünü 200 ml,benimki normal ve karma ciltler için üretilmiş olan.

Loreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

3 vaadi var;

1)Cildi ferahlatır ve arındırır.Evet katılıyorum güzelce arındırdı ve ferahlattı.Ancak suya dayanıklı makyajda yetersiz kaldı.(malum çift fazlı bir ürün değil)
2)Cildi tahriş etmez.Evet ara sıra cozutan cildime hiçbir zarar vermedi.
3)Ovalamaya ve durulamaya gerek kalmadan makyajı temizler.Evet waterproff bi maskaranız yoksa çok da güzel temizliyor.Ancak waterproff maskaralarda çift fazlı olmayan tüm ürünler gibi bir işe yaramıyor.
Fiyatı 15 tl

Loreal Üç Etkili Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu

Genel itibariyle Loreal ürünlerini seviyorum yine alırmıyım derseniz şu sıralar Garnier çift fazlı misel suyuyla aşk yaşıyorum aramız bozulursa belki dönerim :) ;)




BENZER YAZILAR

5 yorum

  1. Misel suları makyajın kabasını alması ve cildi makyaja hazırlaması için kullanıyorum. Madem hassasiyet yaratmadı, Loreal de aklımda olsun. Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben çok memnunum kesinlikle denemelisiniz :)

      Sil
  2. makyaj temizleme sularını çok merak ediyorum, bir türlü fırsat bulup kullanamadım ama ilk fırsatta garnieli deniyeceğim . sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Tabiki bloğunuzu ziyaret ederim :) Sevgilerr :)

    YanıtlaSil