İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli

Selamlarrr :) Yepyeni bir yazıyla karşınızdayım.Bugünkü konuğum İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli . Böyle bir ürüne ihtiyaç duymam laz...

İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli
Selamlarrr :)
Yepyeni bir yazıyla karşınızdayım.Bugünkü konuğum İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli.
Böyle bir ürüne ihtiyaç duymam lazer epilasyona gitmemle başladı.Lazerden evvel sir ağda yapan biri olarak jilete adapte olmak beni baya zorladı.



'Jilet kalınlaştırır' korkusu lazere gidenler için geçerli bir kavram değil.Aksine tüy kalınlaşsın ve koyu rengi alsın ki atışları tamamen emsin.
 Kalınlaştırır mı artırır mı orasını henüz teşhis edemesemde  şundan eminim ki tüylerin sertleşmesine neden oluyor :/

Lazer yaptırmak istemeyen birinin jiletten olabildiğince uzak kalması gerekir.Daha evvel en sevdiğim ağdamı TIK TIK ve bu ağdamı kullandığım cihazımı TIK TIK paylaşmıştım.

Bir ay sir ağda yapıyorsam diğer ay batık olmasın diye kılların çıkış yönünde (kesinlikle ters yönde değil) jilet yapıyordum.Hoş ne yapsam da batık sorunundan yakamı kurtaramadım ya :(

Batıklar bitmek bilmiyor cildimde ciddi lekelenmelere sebep oluyordu.En sonunda diode lazere başlayarak  (mart 2017de bir yılım olacak) batık sorunumu yüzde 90 hallettim.Diode lazerle ilgili çok yakında kapsamlı bir yazı da yazacağım takipte kalınız lütfen :)

İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli

İsana markası biliyorsunuz ki Rossmann'ın kendi ürünlerinden.Birçok ürününü kullanıp memnun kalmışken bir de traş jelini denemek istedim.

Tüylerinizi jiletlemek sadece tüylerden kurtulmak demek değil aynı zamanda cildin üst katmanının kazınması da demek.Bu tahrişi ne kadar azaltabilirsek o kadar az kızarıklıklarınız olur.(hiç olmamasını temenni etsem de beyaz peynir kılıklı cildim için ne yazık ki imkansız :D ) 
Kendimi defalarca doğramış biri olarak köpüksüz jiletleme işlemini kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Bu işlemi duş jeli veya sabun gibi köpüren maddelerle de yapabilirsiniz ancak köpükler bunlardan bir tık daha başarılı ürünler.

İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli

Ben serinin hassas ciltler için olan ürününü tercih ettim.Bacak,koltuk altı,bikini bölgesi ve hassas bölgeler için de kullanılabilen bu ürün öyle iki üç kullanımda da bitmiyor.
Ürün jel olarak geçse de ilk sıktığınızda hemen köpüğe dönüşüyor.Hani şu babalarımızın traş köpüğü  varya onun mantığıyla aynı :)

Kokusu enfes,durulama sonrası ciltte yumuşacık bir his bırakıyor.Tabi bu his geçici siz yine de vücut losyonunuzla cildinizi bir güzel nemlendirin :)

İsana Hassas Ciltler İçin Traş Jeli

Sıkıldıktan hemen sonraki hali bu şekilde.

Durulaması kolay,fiyatı çok uygun  (5 yada 6 TL olması lazım,diğer markalarda 20TL'ye kadar olanı var)
Üstelik aloevera içeriyor :)

Ben bu üründen çok memnunum,eğer uygun fiyatlı ve başarılı bir traş köpüğü arayışındaysanız Rossmann'a göz atmanızı tavsiye ederim :)

Sizin önerebilecekleriniz var mı? :)




BENZER YAZILAR

7 yorum

  1. Çok güzel kokuyor denemek istiyorum lazer yazını da sabırsızlıkla bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 😍 kesinlikle denemelisin lazer yazım çok yakında yayında olacak :)

      Sil
  2. harika tavsiyeler veriyorsunuz. özellikle şu sesu ağda linkine gidince vivet ile alaklı yazdıklarınız görünce çok hak verdim. ben de vivet kullanıyorum ve çok sıkıntı çekiyorum. ilk işim sesu pudralı almak olacak.

    ben de jilet kullanıyorum bazen, tüm kıllar aynı anda çıksın diye.. fakat kuru yapıyordum, bu yazı da çok iyi geldi. en azından köpürtürsem, belki bu sorun da ortadan kalkar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim teşekkür ediyorum :) ,Sesu pudralıyı alın aldırın efenim o derece güzel bir ürün 😍😘 köpükle yaparsanız jiletinizi hem tahriş azalır hemde ciltte yumuşacık his kalır 😍😘

      Sil
  3. Lazer yorumlarını merakla bekliyorum güzelliğim :) Cesaret edebilirsem yaptırmayı istiyorum lazer epilasyon :) Kocaman sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
  4. Tabiki canım Şubatta nasipse kapsamlı bir yazı geliyor :) Öpüyorum seni :)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar bende bloguma beklerim sizleri başarılarınızın devamını temenni ediyorum
    https://sevdenurbirsin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil