Bitenler #4

Merhabalar :) Bugün biten ürünlerimizi ele alacağız.Ne hikmetse çoğu şampuan.Deneyip memnun kalmadıkça yenilerini almışım birikmiş de bi...

Bitenler #4
Merhabalar :)
Bugün biten ürünlerimizi ele alacağız.Ne hikmetse çoğu şampuan.Deneyip memnun kalmadıkça yenilerini almışım birikmiş de birikmiş.Allahtan kardeşim var da beğenmediklerimi kullanıyor.Gelelim detaylra :)



Bitenler #4

  • Head&Shoulders Rahatlatıcı Bakım:Kepekli saçlara yönelik bir marka bu bir dönem kepek sorunum olmuştu.Bu okaliptüs özlü olanı ben bunu kışın aldım ama aldığıma almışıma pişman oldum.Bildiğiniz viks gibi kışın Isparta zaten soğuk birde bunun mentollü etkisiyle iliklerime kadar üşüdüğümü hissettirdi :D Yani tam bir yaz şampuanı.Ama boyalı saçlarda resmen bir facia neden mi? Bu tip kirecimsi yapıdaki şampuanlar boyayı resmen saçtan söküyor.Kaşıntılı saç derisine iyi geliyormuş böyle bir sorunum olmadığı için faydasını bilemiyorum.Ben hiç memnun kalmadım...
  • Head&Shoulders Limon Ferahlığı:Diğerine oranla biraz daha kullanılabilir benim için.Bu yağlı saçlar için olanı.Saçı güzel arındırıyor diğeri gibi ama malesef bu da sertleştiriyor.Boya akıtma sorunu bunda da var.
  • Pantene Aqua Light:Bu şampuan aslında ince telli ve sönük saçlar için ama ben 'Saçları Ağırlaştırmaz' vaadi için almıştım.Kokusu hoş jel kıvamında.Diğer marka gibi boyayı akıtma sorunu yok.Ama benim saçlarım kalın telli ve hacimli olduğu halde saçlarımda ağırlaşma yaptı.Saç diplerimin tamamen arındığı hissine varamadım.Bu sebeple bir daha almayacağım.
  • Bioblas Saç Dökülmelerine Karşı Maske:Aslında dökülme için tüm saça uygulanarak kullanılan maske malesef ki benim saç diplerimde yağlanma yaptı.Bende saç kremi kullanır gibi kullandım.Oldukça yoğun yapılı ve güzel kokulu bir maskeydi bunun tüp içinde saç kremleri de var.Onarıcı seridi varsa eğer saç kremlerine şans verebilirim.Bu maskeden saç kremi olarak memnun kaldım.Ama saç dökülmesi için işe yarar mı bilemiyorum.
  • Loreal Pure Zone Chrone Clear:Daha evvel bunun yazısını yazmıştım TIK TIK Sivilcelerime inanılmaz iyi gelen bir ürün oldu.Şimdilik Neutregena markası kullanıyorum.Ürün inanılmaz bereketli çıktı çok az bir miktarı bile cildi arındırmak için yeterli oluyor.
  • Arko Nem Soft El Kremi:Çok hoşuma giden bir el kremi oldu.Elinize sürdükten kısa süre sonra emiliyor ve sağa sola bulaşmıyor.Soft olduğu için ellerinizi bir teneke yağa bandırmışcasına da yağlı bir görünüm vermiyor.Kışın gliserinli yazın soft olanı tercihim :)
  • Gliss Million Gloss Şampuanlar:Fikrimühimin denemem için gönderdiği şampuanlar kendileri.Evet yıkadıktan sonra yağlımsı bir his bırakıyor saçlarda ama hergün saç yıkayan biriyseniz sorun edilecek bir durum olduğunu düşünmüyorum.Yağlımsı histen kaynaklı sanırım saçlarınız yumuşacık oluyor ve saç kremine ihtiyaç duymuyorsunuz.Şampuan üstünde belirtilmemiş ama içeriğinde ya yağ var ya da kremli bir şampuan bu.Yağlı saçları olan kimselere kesinlikle tavsiye etmiyorum.
Benim bitenler yazım böyleydi :) Aralarında kullanıp memnun olduğunuz/olmadığınız ürüzler var mı ? :)


BENZER YAZILAR

14 yorum

  1. her gün saç yıkama sonucu benim de şampuan bitiyor en çok diyebilirim..

    YanıtlaSil
  2. Arko nem el kremini kullanıyorum ben çok memnunum canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hemen emiliyor ve yumuşacık bir his bırakıyor :)

      Sil
    2. Evet hemen emiliyor ve yumuşacık bir his bırakıyor :)

      Sil
  3. Ben gliss şampuandan çok memnun kalmıştım ve kokusu çok hoştu. Paylaşım için teşekkürler. :)
    Blog tasarımın çok tatlı söylemeden geçemeyeceğim. :)
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunu takibe aldım.
    http://madamevanille.blogspot.com.tr/
    Yeni bir blog açtım, beklerim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusu çok hoş :) Çok teşekkür ederim beğenmenize çok sevindim.Hemen geliyorum bloğunuza sevgiler :)

      Sil
  4. wahoo! lovely products. All are my favorite.

    YanıtlaSil
  5. Her gün şaçlarını yıkadığın vakit saçların daha hızı yaglanır gün aşırı yıkamanı tavsiye ederim loreal pure zonu ben de çok severek kullanmıştım ancak bu ambalajlı olanını bulamıyorum artık :( baya bir ürün bitirmişsin maşallah tatlıma
    BLOG:senbenvehayat.blogspot.com.tr
    İNSTAGRAM:evintekkizimona

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok yöntem denedim sık yıkamamayı da denedim ama bende işe yaramıyor malesef hergün o temizliği istiyor saç diplerim :) Ben watsonsda gördüm canım geçende aynı ambalalısını oraya bi göz at isterden :) Çok teşekkür ederim canım :) <3

      Sil
  6. Bloguma bekliyorum takipçiniz oldum sevgiler :) http://guldentavsiyeler.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar teşekkür ederim hemen ziyaret ediyorum bloğunuzu :)

      Sil