Avon Little Black Dress Body Mist

Herkese merhaba :) Avonun bazı parfümleri benim için bir efsane.Bunlar Perceive,Little Black Dress,Pur Blanca bunlardan bazıları.İşte kı...

avon-little black dress body mist

Herkese merhaba :)
Avonun bazı parfümleri benim için bir efsane.Bunlar Perceive,Little Black Dress,Pur Blanca bunlardan bazıları.İşte kış için tercih ettiğim akılda kalıcı kokusuyla Little Black Dressin Body Misti en sevdiklerim arasında.Parfümünü çantamda gezdirmekte sıkıntı yaşadığımdan dolayı pompalı ve plastik ambalajıyla bu vücut spreyi favorim oldu.Ben hem vücuda hem de ferahlamak istediğim an bileklerim ve boynumda kullanıyorum.Kalıcığı ortanın üstünde.
Yazın çok sıcak günlerinde parfüm kullanmak istemediğiniz an kurtarıcınız olabilir.

*Üst notalar: Hanımeli,kayısı
*Orta notalar:Gardenya,ylang ylang
*Alt notalar: Şam eriği,misk



avon-little black dress body mist

Koku hafızamda mutlu bir günü çağrıştırıyor.Güzel bir haber aldığımda sanırım bu parfümü kullanmıştım.Şimdi her kullanımımda yüzüm gülüyor.Giyim kuşam,makyaj bunlar akılda kalıcı şeyler ama koku bambaşka bir olgu.Ben üst notanın hanımeli,orta notanın ylang ylang ve alt notanın misk kokusunu alabiliyorum.
Henüz denemediyseniz bir şans verin derim :)

BENZER YAZILAR

2 yorum

  1. Bu kokuya bayılıyorum bende :) Vücut spreyini görmüştüm ama kokusu kalıcı mıdır emin olamadığım için sipariş etmemiştim bir dahakine aklımda bulunsun :)
    Sizi takipteyim bana da beklerim :)
    suslusirine.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay evet canım kalıcılığı harika :) Hemen çantadan çıkar iki fıs fıs ohh :D <3 Gelirim bende bloğuna teşekkür ediyorum :)

      Sil