Rimmel Match Perfection Concealer

Herkese merhaba :) Göz altlarım sık sık böbrek rahatsızlıkları geçirmemden dolayı devamlı koyu renkli malesef.Tabi bu koyuluğu sadece bu...

Rimmel Match Perfection Concealer

Herkese merhaba :)
Göz altlarım sık sık böbrek rahatsızlıkları geçirmemden dolayı devamlı koyu renkli malesef.Tabi bu koyuluğu sadece buna bağlamak doğru olmaz.Fazla su içmiyor olmam,fazla duygusal yapıda olmam bu koyuluklara neden oluyor :(
Daha önceleri stick concealer kullanıyordum ama malesef katı yapılarından dolayı yapay bir görüntü oluşturmuyordu.Bu concealeri de tamamen deneme amaçlı aldım ama çok memnun kaldım o yüzden size de biraz bahsetmek istiyorum.
Ürün fırçalı,fırçada ürün kalmayınca tüpü alttan sıkmanız gerekiyor.7 mllik bir ürün bu uzun zamandır da kullanıyorum maşallah bereketli çıktı :)
İkisi bir arada ürün hem kapatıcı hemde aydınlatıcı.Ürünün kapatıcılığından memnunum fakat aydınlatıcı etkisinden pek emin değilim.

Cildimde herhangi alerjik reaksiyona neden olmadı.Bendeki rengi 030 Classic Beige.
Göz altımda çizgilenmeye sebep olmadı pudrayla sabitlenince harikalar yaratıyor :)
Tek sıkıntımız tüpü sıkınca biraz fazla ürün geliyor olması :)
Yorgun olduğunuz göz altlarınızın isyan ettiği bir günde Rımmel Match Perfection Concealera bir şans verin derim :)
Rimmel Match Perfection Concealer

Rimmel Match Perfection Concealer

Rimmel Match Perfection Concealer

BENZER YAZILAR

2 yorum

  1. Rimmel ürünlerini bende denemek istiyorum ama maalesef almanyada satilmiyor :) Göz alti morluklari hepimizin basbelasi, bende cok su icmeme ragmende oluyorlar ;) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım birazda yapısal bişey sanırım bide bişeye canım sıkılsın yada moralim bozulsun hemen çöküyor göz altlarım :( Bu kargo ücreti almadan kozmetik yollayan bi site vardı geçenlerde bi bayanın bloğunda rastlamıştım ordan getirtrbilirsin dicem ama o da zahmetli olur sanırım :)

    YanıtlaSil