Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu

Merhabalar :) Bugün size Balmozon Firmasının bana denemem için gönderdiği profesyonel cilt bakım serumunun ön izlenimini paylaşacağım s...

Balmozon Profesyonel Cilt Bakım Serumu
Merhabalar :)
Bugün size Balmozon Firmasının bana denemem için gönderdiği profesyonel cilt bakım serumunun ön izlenimini paylaşacağım sizlerle :)
Firma isminde gizli aslında ürünün mahireti.Ozonlanmış zeytinyağı içeren ürünün birçok kullanım alanı ve faydası mevcut.Gelin biraz daha detaylı inceleyelim :)
Ozonlanmış zeytinyağı nasıl elde edilir?

Zeytinyağının içinden ozon kabarcıklarının geçirilmesiyle elde edilir.

Nasıl fayda sağlıyor?

Deriye sürüldüğünde içine hapsettiği oksijen bileşiklerinden yavaş yavaş oksijen salmaya başlar.Derinin oksijenlenmesini arttırarak cildin yaşlanma sürecini yavaşlatırken cildi nemlendirir,tamir eder,mikropları öldürür,yaraların iyileşmesini kolaylaştırır.

İçeriğinde zararlı maddeler var mı?

Kimyasal madde,paraben,sentetik petrol ürünleri,alkol,esans,vazelin ve paraben İÇERMEZ.

Nasıl Saklanır?

Soğuk ortamda özellikle buzdolabında saklamak ürünün ömrünü uzatıyor.Kullanım süresi 2 yıl,hamile ve çocuklarda kullanılabiliyor.

Balmozonun Kullanım Alanları Nelerdir?
Cilt kırışıklıkları,akne ve cilt lekeri,pişik,iyileşmeyen yaralarda,ağız içi aftlarında,böcek sokmalarında,diş eti kanamalarında,diş beyazlatmada,selülitte,saç dökülmesinde,spor yaralanmalarında,gribal enfeksiyonlarda,genital enfeksiyonlarda,helikobakter piloride,basur tedavisinde,mantar tedavisinde,güneş yanıklarında,siğillerde,ter kokularında,topuk çatlakları ve nasırlarda,masajda kullanılaniliyor.

Ürünü yaklaşık 2 gündür cilt bakım kremime karıştırarak kullanıyorum.Koku olarak hakikaten ağır bir kokusu var.Yüzde kullanıldığında koku daha da ağır basacaktır.
Koku olayına bir çözüm bulunduğu taktirde vazgeçilmez ürünüm olacaktır.Gerçi faydalarına bakınca kokusu aklınıza gelmeyebilir.



Firmaya ve ürüne dair daha detaylı bilgiyi yukarıdaki linklerden edinebilirsiniz.Beni bu ürünle tanıştıran Balmozon firmasına teşekkür ederim :)

BENZER YAZILAR

16 yorum

  1. Aaa cok merak ettim canim ambalajlamasi dahil her seyi cok guzel serum hic kullanmadim bugune kadar ama bu kadar dogal bi urune sans verilebilir diye dusunuyorum iyi ki aninda paylasmissin opuyorum seni kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım ambalajı çok şık kolumda bikaç kedi tırmığı vardı bir günde toparlandı yara çok enteresan bir ürün :) kokuyada çare bulunursa uzun yıllar vazgeçemeceğim bi ürün ki hoş faydalarına bakılınca koku falan umurumda değil :) bende seni öptüm Derinciğim :)

      Sil
  2. Baya ilginç bir ürünmüş Ggüle güle kullan tatlımmm

    YanıtlaSil
  3. Bana da etkinlikte verilmişti. Elimdekini bitirmeden bunu açmıycam. Ama, merak etmiyor da değilim açıkçası...

    YanıtlaSil
  4. Cok merak ettim bu ürünü enteresan bir seye benziyor. Sen de cok güzel yorumlamissin emegine saglik. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Eylemciğim :) koku olayına çare bulunursa asrın buluşu bence :)

      Sil
  5. Çok faydalı bir ürün olduğu kesin ama kokulara karşı alerjim var, kokusu düşündürdü açıkcası!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku alerjisi bende yok ama bana da ağır geldi o yüzden ben biraz vücut losyonuna bi pompa sıkıyorum öyle kullanıyorum ama yüz hariç :)

      Sil
  6. balmozonu hiç duymamıştım öğrenmiş oldum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  7. Ben de 1-2 gece yüzümdeki bazı alanlara uyguladım ama kokusu gerçekten çok yoğun, uyuyana kadar biraz rahatsız edici oluyor :) Ama çok faydası varmış napalım dayanacağız artık cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet acaba parfümlüsü yapılsa bu iyi etkileri körelir mi :( Yüz hariç uyguluyorum bende koku buram buram geliyor :)

      Sil
  8. Hiç duymadığım bir markaydı canım ama yazın çok detaylı ve açıklayıcı olmuş tskederim işin içinde ciltbakımı varsa hemen alınmalı denenmeli mutlaka

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım cilt bakımı için harika bir seçim keşke koku olayına çare bulsalar çok ama çok faydalı bir ürün :) Çok teşekkür ederim :)

      Sil