Loreal Excellence Creme 7.31 Bal Peteği-Yeni Saç Rengim

Merhabalarr :) Ben saç rengi konusunda neden sabit değilim :) Dayanamıyorum denemek istiyorum beğendiğim her rengi.Gerçi değişmeyen tek ...

Loreal Excellence Creme 7.31 Bal Peteği-Yeni Saç Rengim
Merhabalarr :)
Ben saç rengi konusunda neden sabit değilim :) Dayanamıyorum denemek istiyorum beğendiğim her rengi.Gerçi değişmeyen tek birşey var kahve-karamel tonları arasında gidip geliyorum bu bir gerçek :) Ve her ne olursa olsun küllü renklere özlem duyuyorum her seferinde.Bu boyamadan evvel Loreal Excellence Intense 6.32 kullanmıştım.Yazısı için TIK TIK Boya gerek yapı itibariyle gerek boyama kolaylığıyla çok hoşuma gitti.Ama yine dönüp dolaşıp Loreal Creme serisine gönlüm kayıyor.Bir önceki boyamda sarı yansımalar vardı ama ben soğuk tonları yani küllü saç renklerini daha çok seviyorum.Bu sefer küllü bir renk tercih ettim ama ana yansıması yine sarı yansımalı.Birden küllüye geçiş yapılınca yeşerme grilenme oluyor bu sebepten saçı alıştırmak gerekiyor.Haydi bakalım detaylar aşağıda :)

Gelelim saç rengimin açılımına benim numaram 7.31
Yani Orta Kumral-Altın-Küllü
Altın yansıma küllüden evvel geldiği için baskın ton altın olacak.

İlk aşama saç uçlarını ve kırılmaya müsait yerleri hazırlayıcı kremle korumak.Bu tip koruyucu bir krem Voila marka saç boyalarında da mevcut.Voila markasında yeşilimsi bir renkteyken Loreal markasında beyaz.Kokusu harika saç uçlarına sürdüğünüz anda yumuşacık bir his oluşuyor harika :)
Ben boyadan çıkan oksidan kreme ek olarak %9'luk Koleston oksidan ekledim.Evet Hanımlar boya boyayı açmazzzz  :)
Önceki renk tonum 6 ile başlıyordu şuanki 7 olduğu için ekstra ekleme yaptım dolayısıyla saç rengim de açıldı.Saç rengi açmak saça zarar vermek demek bu zararı en aza indirgemek için size minik bir tüyo vereceğim :)
Eğer boyanıza benim gibi fazla yüzdeye sahip oksidan eklerseniz içine 2 yemek kaşığı zeytinyağı,badem yağı veya sevdiğiniz herhangi bir yağı ekleyebilirsiniz.
Ekleyeceğiniz 2 yemek kaşığı yağ saçlarınızın açılma esnasında yıpranmasına karşı koyacaktır.
Yağ koymanız saç boyasının yapısında herhangi bir bozulmaya sebep olmaz gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Benim dip kısımlarım biraz çıkmıştı ve uçlarım daha açık renkliydi.Eşitlenme olsun diye ilk önce diplerden başladım.20 dakika bekledikten sonra boyayı tüm saçıma uyguladım 25 dakika daha bekledim.
Boyama esnasında yeterli açılmayı görmek için aydınlık bir odada olmanızı öneririm.Ve süreyi iyi ayarlamak gerek.
Benim fırçam gibi yada buna benzer bir boyama fırçanızı edinmeniz gerek.Diş fırçasıyla falan boyamanızı önermem.Seri olmak gerekyor ve diş fırçası gibi fırçalar buna yeterli olmaz ve saçlarınızı yolar :)
 
Vee yeni saçlarım karşınızda :) Bu ıslak hali,tabi haliyle ıslak olduğu için biraz koyu duruyor.

Beyaz kapama oranı çok güzel :) Bir sonraki boyam küllü baskın bir renk olacak.Ve bir ton daha açılacak :)

Loreal Excellence Creme 7.31 Bal Peteği-Yeni Saç Rengim

 Ve hazırımmm :) Kutu içinden çıkan boya sonrası saç kremini de uygulayınca sanki saç boyamamış saç bakımı yapmış hissine kapılacaksınız :)
 Loreal Excellence Creme 7.31 Bal Peteği deneyimim bu şekilde :) Sizin favori saç boyanız nedir ?


BENZER YAZILAR

25 yorum

  1. Gule gule kullan canim beniim ben rengi cok begendim :)

    YanıtlaSil
  2. rengi güzel..bende aynı ama bidaha tövbe boyamam kaç defa boyadım evde bilemezsin ...saçım mafoldu daha yeni yeni toparladım yaptırırsam gidip kuaföre istediğim modeli gösterim boyatıcam boyumun ölçüsünü almış bulunmaktayım..saçlarımdan tekrar özür diliyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Kuaförde itecrübesim olmuştu lise yıllarımda o sebeple boya için çok zor giderim kuaföre :) Kullanılan malzemeleri yapılan üç kağıdo bildiğim için artık kendim boyuyorum el yatkınlığı biraz teknik bilgi istiyor ama merak ettiğin birşey olursa sor :) gecen sene üşendiö kuaföre boyattım yaktı saçlarımı dengesiz p yüzden kendin pişir kendin ye usulü hem cebimi hemde saçlarımı zorlamıyor :)

      Sil
    2. O zaman neymiiis Derin bigun olur da sacini boyamak isterse Hilal'e boyaticakmiiis:D hakkten kuaforde sac boyatmak ne maliyetli ya pek ugramam zaten ben bi yazin sacimi kestirmistim bidaha yine kesim icin giderim yani eskiden onu da kendim yapardim da model degistirince oyle oldu:)

      Sil
    3. Canım benim sen iste yeterki seve seve boyarım :) kesim olayına müdahil değilim :) ki kişi kendi saçını kesemez.Boya işi için kesinlikle gitmem özellikle bilmediğin bir kuaföre hiç boyatma çok kalitesiz ürün kullanıyorlar :)

      Sil
    4. 7.31 bende boyamak istiyorum. Şu an 7.1 var saçımda. Ondan öncesi de 6.30'du ...7.31 tutar mı?

      Sil
    5. Boya içinden %3 lük oksidan çıkar.Boya içindeki oksidanı kullanmayıp yerine %6 lık yada %9 luk oksidan kullanırsanız çok rahat tutacaktır renk :)

      Sil
  3. güle güle kullanın, yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. çok ama çok güzel olmuş canım yaa güle güle kullan çok doğal durmuş ;)

    YanıtlaSil
  5. Excellence harika bir boya ya. Bir ton açığını da ben kullanıyorum. Çok memnunum ilk defa bir boyadan...Güzel boyamışsın sen de canım, eline sağlık... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım kesinlikle harika bir boya :) Excellence kullanan biri kolay kolay başka markaya geçemez :) bir ton açığı ve küllüsüne boyayı o renkte sabit kalmayı düşünüyorum, çok teşekkür ederim canım öptüm seni :)

      Sil
    2. Bir ton açığı kaç numara oluyor, saç renginiz harika olmuş

      Sil
  6. Rengi çok beğendim canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  7. I like the shade on you, looks so pretty.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  8. Renk çok güzel olmuş, güle güle kullan canım. Ben neredeyse 3 yıldır falan boyamıyorum saçlarımı, beyazlarımla mutlu muyum , hayır. Boyamayı düşünüyor muyum , hayır :))) Bu ne yaman çelişki değil mi :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oldukça çelişkili bir durum :) Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim :)

      Sil
  9. Yakışmış.. Güle güle kullanın yeni saç renginizi.. Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
  10. boyadan önce alttaki renk nedir sizdeki? ben bu boyayı sarı saçımın üstüne yapmayı düşünüyorum nasıl bir renk elde edeceğimi merak ediyorum. bir de sizde bir kısmı kızıl bir kısmı küllü gibi duruyor. ışıktan mıdır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boyadan önceki renkde bu boyayla aynı renk :) Renk yıkana yıkana solmuştu hem dipleri boyadım hemde saçın her kısmına sürerek rengi aktifleştirdim :)

      Sil