Note Full Coverage Concealer-03 Sand

Selamm Dostlarım :) Günleriniz umarım güzel geçiyordur.Bu aralar hayatım çalkantılarla dolu malesef,bekleyip görmekten başka çarem yok.Ol...

Note concealer-03 Sand
Selamm Dostlarım :)
Günleriniz umarım güzel geçiyordur.Bu aralar hayatım çalkantılarla dolu malesef,bekleyip görmekten başka çarem yok.Olmayan şeyleri oldurmaya kalkınca yıpranan ben oluyorum.O yüzden akışına bırakmayı öğreniyorum.
Bu öğrenme süreci elbette ki kolay olmuyor.Bazen uykusuzluk nöbetleri ile kendini gösteriyor.Uyumamanın olaylara bir katkısı olduğu söylenemez.Ama sıkıntılı bir süreçteysem kafayı vurup uyuyamıyorum,erken yaşta ölüp gitmeme sebep olacak annemden kalma bir huy işte...
Neyse daha fazla kafanızı ütülemeyi bırakıp sadede geleyim.Bugün yorgun geçen günlerinizin ispatı olan göz altı morluklarımıza bir çözüm sunacağım.Haydi bakalım keyifli okumalar :)
Normalde de göz altlarım hep mordur.Şişlik sıkıntım yok ama bu morluk derdi beni öldürecek.Concealer kullanmadığım zamanlar 'ağladın mı' 'bi sorun mu var' gibi sorularla karşı karşıya kalıyorum.Bunun üstüne göz kapaklarım da cildimden bir kaç ton koyu.
Ben bu ürünü hem göz altına hem de göz kapağıma uyguluyorum.Bu concealerı Kadınlar Gününde Cosmeticadan aldım.


  • Fiyatı 24 tl (%50 indirimle 12 tlye aldım)
  • Sarı alt tonlu
  • Aldığım renk 03 Sand(Kum)


Adından da anlaşılacağı üzere tam kapatıcı bir concealer bu.Çok az miktarda göz altına ve üstüne sürüp hafif tampon hareketlerle uyguluyorum.Rengi başta çok fazla sarı gibi durmuştu.Ama morlukların üstünde harikalar yarattı.
Benim gözlemlediğim tek dezavantajı göz altını biraz kurutması oldu.O sebeple göz altlarınızı biraz yağlı bir nemlendiriciyle nemlendirirseniz daha iyi sonuçlar alırsınız.Ama benim gibi göz altı kuruluğu yaşamıyorsanız normal nemlendiriciler de yeterli gelir.En kısa zamanda Note markasının fondotenini de almayı planlıyorum deneme amaçlı :)

Note concealer-03 Sand

 Bu görselde concealer kullanmadım.Mosmor damarlarım size merhaba diyor :D

Note concealer-03 Sand

Bu görselde concealer kullanılmıştır.Mosmor damarlarım kayboldu bile.Kuru göründüğüne bakmayın altına nemlendici kullanmadım.Kalıcılığını net görebilmeniz adına.Bu arada Note Concealer çok çabuk sabitleniyor.Islak makyaj süngeriyle uygulanınca daha fresh ve nemli bir görüntü yakalanıyor.

İşte böyle hanımlar :) Sizin favori concealerınız hangisi :)


BENZER YAZILAR

12 yorum

  1. Note'un çok önerilen kapatıcısı bu heralde çok merak ediyordum, bende göz altı morluğumdan çıldırmak üzereyim. Mac iyi kapıyormuş ama günlük sürülmeye tavsiye etmiyorlar tabaka gibi duruyormuş, birde bunumu denesem napsam. Kapatıcılığı iyi görünüyor, bir bakayım. Ellerinize sağlık güle güle kullanın =*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım birçok bloggerın yüzünü güldüren Note kapatıcı bu :) Mac hiç kullanmadım hem fiyat hemde performans açısından favorim kendisi :) Tavsiyem almaya giderken makyajsız git deneyerek al renk seçenekleri mevcut :) Hoşuna gideceğine eminim :) Bu arada çok teşekkür ederim güzel dileklerin için :)

      Sil
  2. Bende flormarın aynı ürününü aldım memnun da kaldım yeni allıkları da süper bi bakın derim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Note'dan çok memnunum şu an bitince flormar deneyebilirim :) Önerin için teşekkürler :)

      Sil
  3. note bir alana bir bedava kampanyası vardı hemen değerlendirelim alınacaklar listesine yazdım :) teşekkürler canım ♥ Bu arada seni Blogumda ne zaman konuk yazar olarak göreceğiz çok dinlendinnn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de değerlendir çok güzel kapatıyo canım memnun kalırsın :) Canım ben ne yazacağıma karar vermiştim ama senin sağlık sorunların çıkınca senden haber bekledim.Sanırım tamamen iyileşmişsin ben yazımı yollayayım o vakit :)

      Sil
  4. Note Concealer merak ettiğim ürünlerden birisi, morluklar için en kısa zamanda alıp deneyeceğim cnm ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dene kuzum dene valla ben memnunum umarım sende beğenirsin :)

      Sil
  5. Kapatıcılardan yana hiç şansım yok, deneceğim bu ürünü. Ellerine sağlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım seçmesi zor bir ürün malesef dene umarım hoşuna gider seninde :) çok teşekkür ederim canım :)

      Sil