Sesu Titanium Kartuş Ağda-Vivet Kartuş Ağda

Merhaba Hanımlar :) Bugünkü konu biraz tatsız :D Tahmin ettiğiniz gibi ağda lar ve epilasyon .Bitmedi arkadaş sorunlarımız bitmedii...

Sesu Titanium Kartuş Ağda-Vivet Kartuş Ağda
Merhaba Hanımlar :)
Bugünkü konu biraz tatsız :D Tahmin ettiğiniz gibi ağdalar ve epilasyon.Bitmedi arkadaş sorunlarımız bitmediii.Kolları al,bacakları al,yüzdeki tüyleri al,kaşları al...
Yani bazen isyannnn diye bağırasım geliyor.Elbette ki durumum uygun olduğunda lazere gitmeyi düşünüyorum ama gidene kadar da ne iyidir ne kötüdür bilmek en büyük hakkımdır öyle değilmi :) Bunca tecrübeden edindiğim bilgilerle sizi de aydınlatmak istiyorum hadi buyrun :)

Öncelikle cilt tipi analiziyle başlayalım.
1)Tüyleriniz sert mi?
2)Beyaz tenli misiniz?
3)Aldığınız ufak darbelerde morluk oluşuyor mu?
4)Acı eşiğiniz düşük mü?

Bunlardan sadece birine vereceğiniz cevap Evet ise risk grubundasınız.Bu neyin riski dediğinizi duyar gibiyim :) Doğru ağdayı bulamama riski içindesiniz.
Piyasada milyon türlü ağda mevcut azulen,normal,pudralı...
Üstteki 4 sorudan birine bile vereceğiniz Evet cevabında sizi yönlendireceğim tek ağda var 'Pudralı'

Neden pudralı?Ağda öyle birşey ki sadece tüyleriniz almaz.Cildinizin üst tabakasını da beraberinde götürür.Cilde verilen zarar kimi ağdada az,kimisinde ise çoktur.Pudralı en az zarar veren ağda türüdür.

Ağda cilde zarar verir mi? Evet malesef bilinçsiz kullanımla beraber çok can yakıcı sonuçlar doğurabilir.Bunlar ciltte morarma,cildin üst kısmında soyulma,kanama,ciltte sarkmalar gibi durumlardır.

Zararlar önlenebilir mi? Evet tabiki önlenebilir.Yeni başlayanlar için ve yukarıdaki 4 sorudan birine Evet cevabı verenler için önerim pudralı ağdadır.Pudralı ağda yüzde 80 oranında tüyü hedef alır.Cildi çok fazla çekiştirmez.Geride kalan ağda artıkları pek fazla olmaz.Kullanım sırasında normal ağdalar kadar can yakmaz.

Doğru uygulama nasıldır?Ağda,ağda makinesinde (benimki için TIK TIK ) yada sıcak su dolu bir cezvede ısıtılır.Cezvede ısıtıyorsanız kesinlikle su kaçırmayın aksi taktirde ağdanın özelliği kaybolur.
Uygulama yapacağınız alan temiz ve kuru olmalıdır.Sivilce,açık yara veya herhangi bir cilt rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışmadan kullanmanızı önermem.
Hiçbir problem yoksa ısınan kartuş boş bir ağda bezine birkaç tur sürülür.Böylece uçtaki sertleşmiş ağdalar bezde kalır ve cildinizde sorun yaratmaz.
Daha sonra ağda bezinin boyundan biraz daha kısa şeritler halinde ağda sürülür.Burada dikkat edilmesi gereken tek nokta ağdayı boydan boya ve büyük bir alana yayarak sürmemektir.Sebebi ise ağda kuruma yapar ve epilasyonunuz daha zor geçer.Ağda tüylerin çıkış yönünde sürülür.Bez üzerine gelecek şekilde yapıştırılır.Sürülen kısmın altından tutularak deri gerginleştirilir ki ağda cildimizi çekiştirmesin.Tüylerin çıkış yönünün tersine ağda bezi çekilir.
İşiniz tamamen bittikten sonra temiz bir pamuğa ağda yağı sürülerek ağda kalıntıları temizlenir.

İşin uygulama kısmı bu şekilde hanımlar :) Size iki pudralı ağda tanıtacağım..

 Sesu Titanium Kartuş Ağda(Pudralı)

  • 100ml
  • 18 ay kullanım ömrü var
  • Doğal reçine bazlı
  • Şekersiz
  • Kol ve bacak için uygun
  • Fiyatı 4,90tl
 Yani nasıl anlatsam hayatımın ağdası diyebilirim Sesu Titanium için.Çabucak eriyor,canımı yakmıyor,tüyleri kökünden alıyor,geride fazla artık bırakmıyor.Resmen aşığım buna o derece yani.Stoklarımda sanırım 15-16 tane var.Hele ki indirimde yakalarsam gözünün yaşına bakmıyorum :) Ağda yapan herkese tavsiye ederim.Hiçbir şekilde sizi pişman etmeyecek muhteşem bir ürün :)


Vivet Kartuş Ağda(Pudralı)

  • 100ml
  • 12 ay kullanım ömrü var
  • Doğal reçine bazlı
  • Şekersiz
  • Kol ve bacak için uygun
  • Fiyatı 4tl



Resmen tiksindim bu ağdadan.Ne doğru düzgün eriyor,ne tam anlamıyla temizliyor.Pudralı olduğuna da inanmıyorum şahsen.Cildi resmen hırpalıyor.Yer yer kanama bile oldu bu kadar deneyimli olmama rağmen postu yazar yazmaz çöpü boylamış olacak :) Ne tavsiye ederim ne de bir daha kullanırım.Ki hoş Vivetin ağda bantlarını da kullanmıştım daha küçük ve kıvrımlı bölgeler için.O ağda bantları da tam bir rezaletti.Kısaca gördüğünüz yerde koşarak uzaklaşın :)

Ben yoluma Sesu Titanium ile devam ediyorum :) Kartuş ağda kullanan herkese de tavsiye ediyorum :)


En sona Vasfiye Teyzeyi koymasam olmazdı :D Hakikaten Ne çektik be :D :D 





BENZER YAZILAR

30 yorum

  1. Ben de kesinlikle Sesu'yu öneriyorum canım Vi-Vet çok yapışıyor deriden çıkmıyor bazen ve çok daha katı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen Sesuyla boy ölçüşemez kesinlikle Sesu bir numara :)

      Sil
  2. Harika bir yazı olmuş cnm ama yazın gerçekten işkence gibi bu işlemler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet yazın daha sıkıntılı malesef :)

      Sil
  3. Ayy hakikaten bi bitmiyolar yaaa her ilginç yerden bitiveriyorlar.Bi de yaz da geliyo şimdi off offf..

    YanıtlaSil
  4. çok kalıtelı bir yazı olmus takıbe aldım hemen :)
    bana da beklerim :)
    tugcesays.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim bloğunuzu hemen ziyaret ediyorum ;)

      Sil
  5. bitmedi bizim bu derdimiz.. ben de sesuyu kullanıyorum canım çok da memnunum. lazere gitsek iyi de işte.. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O da olur canım zamanla ilerisi bi netleşsin ben lazeri zaten düşünüyorum bakalım artık :)

      Sil
  6. Her ağda yapışından sonra karınca yumurtası yağı sürersen tüylerde ciddi oranda incelme ve azalma oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir yıl kadar kullandım canım geç çıkıyor evet ama yine çıkıyor :( Ben pek faydasını göremedim :(

      Sil
  7. Ne cektik be gercekten :)
    Güzel ve aciklayici bir yazi olmus canim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Allahtan lazer teknolojisi çıktı,çok teşekkür ederim :)

      Sil
  8. Tatlım gayet açıklayıcı bir yazı olmuş ağdası ayrı dert , makine ayrı bir problem bende lazer için güvenilir yer arayışındayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güvenilir yer başlı başına bir problem zaten hemen hemen her yerde kampanyalı lazerciler türedi işyeri doktoru olan yerlere gitmek lazım :)

      Sil
  9. Bu konu gerçekten çok hassas okurken bile insan oanki acıyı hissedebiliyor lazeri kesinlikle tavsiye ediyorum canım süper bişey keşke daha önce gitseydim diyebilirsin ıspartada artık bukonuda baya yerde açıldı yolda yürürken bile sürekli kampanya kağıtları tutuşturuyorlar elime sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya canım benim atama durumları falan var benim o yüzden bi yerle anlaşma yapmak istemiyorum :) Ama düşünüyorum ömürlük yatırım sonuçta :)

      Sil
  10. Çok faydalı bir yazı olmuş canım. Açıkçası bu zamana kadar pudralı olup olmamasına hiç dikkat etmemiştim bundan sonra pudralılardan alacağım mutlaka. Bu arada bacaklardaki batıklar konusunda bi önerin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) batıklardan çok çektim ama sonunda kazanan ben oldum.Ağdayı yaptın diyelim iki gün sonra bacaklarını traşla yani hiç tüy yokken.Bol bol nemlendirikullanann cildini kuru bırakma birde haftada bir kere ponza ile hafif hareketlerle peeling yap ardından hemen nemlendirici :)

      Sil
  11. Ağdamız hakkında yaptığınız yorumlar için üzüldüğümüzü belirtmek isteriz. Vi-Vet, tam 16 yıldır Sir Ağda üreten, Türkiye'nin ilk Sir Ağda üreticisi olan ve her ürünün arkasında duran bir firmadır. Orta Doğu ve Avrupa'ya yüklü ihracatlar yapan, %100 yerli sermayeyle kurulmuş, Türkiye'nin en büyük üretim kapasitesine sahip Sir Ağda üreticisidir.

    Elbette ürünlerimizi sevenler olduğu kadar, sevmeyenler de olacaktır. Ancak arzumuz, memnuniyetsizlik yaşayan tüm müşterilerimizin gönlünü kazanmaktır.

    Bant ağdamızda veya Roll-on ağdamızda yaşadığınız sorunda bizimle temasa geçseydiniz, sorunun sebebini çözmeye çalışır ve size yeni ürün gönderimi yapardık. Milyonlarca adet sattığımız bu ürünümüz bilin ki en kaliteli hammaddelerle, en gelişmiş üretim tesisinde üretiliyor ve her gün onlarca kalite testinden geçiyor.

    Uzunca yazdık ama kendimizi doğru ifade etmek istedik :)

    Ürünlerimizi almak isterseniz online satış sitemiz www.avantajkozmetik.com dan alışveriş yapabilirsiniz. Sorularınız olursa bize 0212 671 22 27 No'lu telefonlarımızdan iletebilirsiniz.

    Güzel ve pürüzsüz bir gün dileriz :)

    Saygılarımızla,

    Vi-Vet Kozmetik
    Sosyal Medya Ekibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar öncelikle sorunla alakalı vivet sayfası iletişim kısmından tam iki kez mail yazdım ama bana siinle en kısa zsamanda iletişime geçilecektir mesajından başka mesaj gelmedi.
      Muhakak ki en kaliteli malzemelerden üretmişsinizdir ama bu benim yaklaşık 2 ay boyunca cildiyeye muayene olmamı engellemedi.
      Ben iyiyse de kötüyse de yazarım.İnanın bana telafi ürün göndermeniz yada buna benzer herhangi bir durumla ilgilenmiyorum.Tek dileğim başka kimsenin canı yanmasın.Çok uzun zaman geçti izleri hala cildimde...

      Sil
    2. Değerli müşterimiz,

      İnternet sitemizdeki iletişim bölümümüzde hata var, buradan gönderilen mesajlar maalesef tarafımıza ulaşmıyor. Bu nedenle yeni sayfamızı yaptırıyoruz, en kısa zamanda aktif hale gelecektir.

      Sorun yaşayan müşterilerimiz bize ulaştığında, bize sorunlu ürünü göndermelerini isteriz. Bu şekilde ürünü analiz edebilir ve üründe bir sorun varsa önlem ve değişiklik için gerekli düzenlemeleri yaparız. Ürünü atmadıysanız aşağıdaki fabrika adresimize ürünü karşı ödemeli olarak kargolamanızı rica ederiz:
      Vi-Vet Kozmetik A.Ş.
      İkitelli OSB. Aykosan San. Sit. 2. Kısım 12. Ada A Blok K.Çekmece/İstanbul
      Tel: 0212 671 22 27

      Yaşadığınız bu sıkıntılar için üzüntümüzü belirtmek isteriz. Bu yazıyı okuyan müşterilerimize eğer sorun yaşarlarsa telefon numaralarımızdan bize ulaşmalarını önemle rica ederiz. Bu şekilde kimseyi cevapsız ve çözümsüz bırakmamış oluruz.

      Saygılarımızla,

      Vi-Vet Kozmetik
      Sosyal Medya Ekibi

      Sil
  12. Sesu roll on ağdayı en uygun fiyata ve güvenilir bir şekilde hangi siteden alıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben siteden almadım gratis watsons yada kozmetik mağazalarından bulabilirsiniz :)

      Sil
    2. Cevapladığınız için teşekkürler :)

      Sil
  13. Bir kartuş 100 ml sesu roll on titanium iki bacağada yeter mi

    YanıtlaSil
  14. Kızlar merhaba. Keşke bu yazıları bir kaç gün önce okumuş olsaydım . biraz önce vivet denedim. Kabus gibiydi. Derimi kaldırdı kanatti ve mor ötesi bir renge dönüştürdü. Mor değil siyah:-) resmen derim çürüdü. Hiç kimseye kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba canım ne yazık ki bende de aynı etkilere sahip olmuştu.Kesinlikle pudralı bir ürün kullanmalısın :) Geçmiş olsun :)

      Sil