Wet'n Wild Rujlarım

Herkese Merhabalar :) Havalar ısınıyor ağaçlar çiçeklendi yazlık kıyafetler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Yaz sadece kıyafetlerde de...

wetnwild-think pink-just peachy-smokin hot pink
Herkese Merhabalar :)
Havalar ısınıyor ağaçlar çiçeklendi yazlık kıyafetler yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.Yaz sadece kıyafetlerde değişim yaşatmıyor.Günlük kullanılan makyaj malzemeleri de bu sıcacık havadan nasibini alıyor.
Kışın koyu renkler yoğunlukta kullanılırken yazın bu zincir kırılıyor.Pembeler,morlar,maviler,sarılar...
Yazın kullanırım diye bilhassa aldığım Wet'n Wild rujlarım bugünkü konuğum.Şimdi arkanıza yaslanın ve incelemenin tadını çıkarın :)
İlk konuğum Wet'n Wild Think Pink


wetnwild-think pink-just peachy-smokin hot pink

Bunu dün aldım.Fazlaca bir renk seçeneği mevcut değildi aslında.Ama bu uçuk pembe rengi çok sevdim.Kıyafet seçimlerimde de sıkça kullandığım bu rengi göz makyajına yoğunluk verdiğim ve pembe tonlarda allık kullandığım makyajlarda kullanacağım.Sürümü bildiğiniz üzere biraz zor.Peeling yapılmamış dudaklarca resmen bir facia.Siz siz olun güzel br peeling yapun yada hiç olmadı dişlerinizi fırçalarken yumuşak hareketlerle biraz da dudaklarınızı fırçalayın.Ardından güzel bir nemlendirici balmla dudaklarınız ruja hazır :)

İkinci konuğum Just Peachy

wetnwild-think pink-just peachy-smokin hot pink

Bu rujumu da dün aldım.Şeftali alt tonlu bir nude görüldüğü üzere.Bu ruju da yine göz makyajımın yoğunlukta olduğu ve şeftali tonlarda allık kullandığım vakitler kullanacağım.Aynı şekilde peeling yapılmış dudaklar istiyor.

Son konuğum Smokin Hot Pink

wetnwild-think pink-just peachy-smokin hot pink

Bu rujumu Kadınlar Günü indiriminden almıştım.Yazısı için tık tık Cherry Bomb alacağım diye yola çıkmış bulamayınca bu mavi alt tonlu çingiş pembenin sahibi olmuştum.İyiki de olmuşum.Göz makyajımı sade yaptığım zamanlar dudaklara pıt pıt dokunuşla çok güzel dudaklar elde ediyorum.Nemlendirilmiş ve peelingli dudaklar istiyor.

Benim Wet'n Wild rujlarım bu kadar.Sayıyı artırmayı planlıyorum.Tavsiyelere açığım.Hoşçakalın :) <3




BENZER YAZILAR

8 yorum

  1. Kiza renkler yakisiyor arkadas ben anca kahve alt tonlu takilayim harika durmuslar caniiim:) hele just peachyi aldim anneme verdim bende barbie bebek ruju gibi durdu boyle kucuk kizlar annesinij rujunu surup agzini burnunu boyar ya aynen oyle oldum oyle olmamda elimden cikarmam ayni anda oldu ama seninkine bakiyorum da bu ruj boyle durur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oy canım benim çok teşekkür ederim :) Bana da kahve alt tonlular gitmiyor sankim :) Ten rengiyle alakalı bi durum bu beyaz tenlisin kırmızılar filan ne hoş sende biliyon mu :) Ama taktın kahvelere şöle bi kırmızı mürdüm filan sür şu garip kulların gözü gönlü açılsın :)

      Sil
    2. Fazla cesaret o be beybi vampire benziyom ben sonra:D çok patlıyo bordo bende bayılırım mürdüme bordoya ama günlük yaşamda hayatta kullanamam ama özel günlerde çok severim :)

      Sil
    3. Patlasın be Derinim :) Göz makyajını azcık yapıp bordo ruj sürsen sana harika olur :) Günlük kullanacaksan da pıt pıt hareketle sür :) Hem yoğun olmaz hemde güzel görünür.Kısaca sana her renk gider,kahve alt tonlularla kısıtlama kendini güzel arkadaşım :)

      Sil
  2. Cok yakismis sana bu tonlar, özellikle de Just Peachy'i begendim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet bende çok beğendim Just Peachyi :)

      Sil
  3. Rujların rengi çok güzel.. Severim bu tonları...Güle güle kullanın...:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Nahide Hanım :) Think Pink biraz çiğ kaçtı ama just peachyi çok sevdim :)

      Sil