Secret Age'den Gelen Hediyelerim :)

Merhabalar :) Sizin oralarda havalar nasıldır bilmiyorum ama Isparta'da yaz gelmek bilmiyor.Hava bir açık bir kapalı.Bir yağmur yağıy...

Secret Age'den Gelen Hediyelerim :)
Merhabalar :)
Sizin oralarda havalar nasıldır bilmiyorum ama Isparta'da yaz gelmek bilmiyor.Hava bir açık bir kapalı.Bir yağmur yağıyor beş dakika sonra güneş açıyor.Kısacası enteresan bir hava var yani dışarıda..
Bu buhranlı ve kapalı havada çok güzel bir paket aldım ve mutlu oldum :)
Paketim Secret Age firması tarafından gönderilmiş,içinde ise yok yok...Televizyonda sürekli reklamlarını izliyor ve markayı merak ediyordum.Bana bu güzel paketi hazırladıkları için Secret Age Firmasına teşekkürlerimi sunarım :) Gelelim güzel hediyelerimi yakından tanımaya...



Secret Age'den Gelen Hediyelerim :)

Hem yaşıma uygun hemde merak ettiğim ürünler bir arada.Eee malum yaş 28 seneye 29 derken bakmışım ki dilim söylemeye varmıyor 30 oluvermişim :(
Şükür ki genlerim beni ele vermiyor,alnımda ve kaşlarımın ortasında iki tane mimik kırışıklığım haricinde cildimden oldukça memnunum.
Tabiki bu memnuniyet hergün temizle-tonikle-nemlendir üçlüsünden ve sık sık maske uygulamamdan da kaynaklanıyor.
  • Secret Age Lipozomlu Serum:Annemle ortaklaşa kullanacağız ben sadece mimik kırışıklarımın olduğu yerlerde kullanacağım :)
  • Secret Age Yaşlanma Karşıtı Krem:Bu ürünü de annemle ortaklaşa kullanacağız,onun daha çok ihtiyacı var esasen.Etkilerini daha net görebilmem açısından en çok o kullanacak :)
  • Secret Age Yaşlanma Karşıtı Fondoten:Gelir gelmez açıp rengine baktım cilt rengimden bir tık koyu,ama yazın bronzlaşmanın da etkisiyle renginin tam olacağını düşündüğüm bir ürün.
  • Secret Age Aydınlatıcı:Fondotenimin rengini açmak için yada aydınlatmak istediğim bölgeler için kullanacağım.Fondoten de aydınlatıcı da likit ürün,makyaj süngeriyle homojen bir uygulama sağlayacağını düşünüyorum.
  • Secret Age Kaş ve Kirpik Serumu:İçinde uygulama fırçası yer alan şeffaf renkli jel bir ürün.Gelir gelmez açtım ve geceleri kullanmaya başladım inşallah ara sıra intihar eden kirpiklerimde işe yarar :)
  • Secret Age Göz Kremi:Bu üründe jel kıvamında.Göz çevresi ve kazayaklarında kullanılıyor.Ben antiaging etkiden ziyade göz çevresi nemlendiricisi olarak kullanacağım.
  • Secret Age Beyaz Çay Maskesi:Bende merak uyandıran başka bir ürün.Kokusu diğer ürünlerde olduğu gibi hafif bir çiçek kokusu.Çok hafif bir maske,sanırım işlevi nemlendirmek.Sorunlu ciltlerde sorun yaratacağını düşünmüyorum.Kullandıkça daha net bir fikrim olacak.
  • Secret Age Jel Temizleyici:Gelir gelmez kullandığım bir ürün oldu.Garnier Neem Temizleme Jelini andırdı bana.Kokusu çok hoş,köpürme derecesi orta.Kullandıkça fikrim netleşecek :)
Secret Age'den Gelen Hediyelerim :)

Secret Age'den Gelen Hediyelerim :)

  • Ürünler paraben içermiyor.
  • Ürünler sls içermiyor.
  • Ürünleri ilk siz açıyorsunuz,koruyucu bantları mevcut
  • Marka hayvanlar üzerinde test yapmıyor.
  • Ve en önemlisi Türk Malı



Bana bu ürünleri denemem için gönderecn Secret Age firmasına çok teşekkür ederim.Hem çeşitli hem de oldukça cömert bir paket olmuş,kullandıkça objektif bir şekilde yorumlarımı yapacağım :) Şimdilik hoşçakalın :)



BENZER YAZILAR

18 yorum

  1. Merhaba, blogunuzu çok beğeniyoruz. Sitemizin ziyaretçileri de blogunuzdan överek bahsediyorlar. Sizleri de "Türkiye'nin En Sevilen Blogları" arasında görmek isteriz. www.Seviliyo.com 'a blogunuzu eklerseniz çok seviniriz. http://www.seviliyo.com/p/seviliyo-sitemiz-yemek-tarifleri-kadn.html

    YanıtlaSil
  2. Gule gule kullan caniim cidden cok comert bi paket olmus umarim annenle ikiniz de memnun kalirsiniz urunlerden opuyorum kocaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Umarım memnun kalırız ufaktan kullanmaya başladık bile :)

      Sil
  3. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  4. hepsi birbirinden güzel güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Wahoo, all the products look amazing. Waiting for your review.

    YanıtlaSil
  6. Tatlım İstanbul'a da yeni yeni yaz geldi..cicilerini de güle güle kullan .:) öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buraya yaz mevsiminin gelesi yok :D çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Çok güzel hediyeler canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  8. Do you know what you and your family participants like to try to eat, which will then easily allow you to
    Formula 41 Extreme make purchases based off of that.Strange, your page shows up with a yellow hue to it, what color is the main color on your site?Lets start absorbing that now.http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil