Secret Age Kozmetik Kaş ve Kirpik Serumu

Merhaba :) Bayram temizliğiydi falan derken bloğum baya başıboş kaldı :/ Neyse ki işleri hali yoluna koydum.Ufaktan ufaktan ürünlerimi ya...

Secret Age Kozmetik Kaş ve Kirpik Serumu
Merhaba :)
Bayram temizliğiydi falan derken bloğum baya başıboş kaldı :/ Neyse ki işleri hali yoluna koydum.Ufaktan ufaktan ürünlerimi yazabilirim :)
Bugün Secret Age Kozmetiğin denemem için gönderdiği Kaş ve Kirpik Serumunu tanıyacağız.
Şahsen bu ürünü yoğunlukla kaşlarım için kullandım.Kaşlarımın bazı bölgeleri küsmüştü bunda benimde hatam olabilir.Çünkü bir dönem kaşlarımı ince kullanıyordum ve devamlı kurcalıyordum.
Haydi ürünümüzü incelemeleye...




  • Ürün 10 ml
  • Silikon ve paraben içermiyor
  • Jel kıvamlı
  • Uygulama fırçası mevcut
  • Ecocert sertıfikalı

Secret Age Kozmetik Kaş ve Kirpik Serumu

Secret Age Kozmetik Kaş ve Kirpik Serumu

Ürün temizlenmiş kaş ve kirpiklere uygulanıyor.İçinden çok kullanışlı bir fırçada çıktı.Ben fırçanın ucuna bir miktar jel sıkıp kaşlarımı tarıyorum.Kirpiklerim için uygulayacaksam maskara sürer gibi yapıyorum.Günde iki kez uygulanıyor ben gündüzleri genelde unutuyor ama gece bakımımda muhakkak yer veriyorum bu ürüne.
Ürün bana ulaştığı günden beri kullanıyorum.Sol kaşımda boşluklar çok fazlaydı,ama şuan minik minik kaşlar çıkıyor.Daha öncede birçok bakım kürü uygulamış ve sonuç alamamış biri olarak çok mutlu oldum,üstelik günde iki kez kullanmadan bu başarıyı sağladı :)
Kirpikler konusuna gelince düzenli bir kullanımla deneyimleyemedim,bu yüzden iyiydi kötüydü diyemiyorum.

Secret Age Kozmetik Kaş ve Kirpik Serumu

Ürün gerek Türk malı olmasından gerek ürün standartlarında parabene-silikona ve sls-sles 'e yer vermemesinden dolayı benim gözümde bir kat daha değerlendi.Bitecek korkusuyla kullandığım ilk ürünüm oldu :)
Bana bu ürünü gönderen Secret Age Kozmetiğe çok teşekkür ediyorum.Kaş-kirpik sorunu olanlar ŞURADAN detaylı inceleme yapabilir.

Sevgiler :)

BENZER YAZILAR

11 yorum

  1. Canim kendi siteleri var mi acaba ben de bi goz atiyim tam da ihtiyacim olan urun kaslarimin baslangic kisimlari dokulmustu benim de malesef hani hic makyaj yapmasam kasimi mutlaka boyarim dusun makyaja girmez benim icin o makyajdan saymam ben kas boyamayi o derece dogal cunku kasima bisey surup cikmak hatta oyle ki su kil teknigiyle kas olayina girsem mi diyorum ama yapayliktan cok korkuyorum yapay durmasi en son isteyecegim sey:( gule gule kullan sen de!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet siteleri var son kısma ürün linkini bıraktım detaylıc inceleyebilirsin.Aynen benimde başlangıç çok seyrek bide kuyruk kısımları sıkıntılı acilen kalınlaştırıp seruma başladım şuan maşallah durum kurtuluyor düğünüme yakın çok mutlu oldum :) aman kıl tekniğini filan boşver sarışınsın çok belli olur sen bakım kürü yada bu tip serumlar dene yapay durmaz hem :)

      Sil
  2. Güzel bir ürüne benziyor denemek lazım en acilinden :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki gibi atarlı ve kindar kasların varsa mutlaka dene ;)

      Sil
  3. Kaş ve kirpik konusu gerçekten çok önemli. Kişinin görünümündeki en önemli detaylardan hakikaten. Ben de ihtiyacımın olduğunu görüyorum açıkçası. Denenebilir bir ürün parabene ve silikon içermemesi oldukça iyi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım eskiden Kaş boyamadan makyaj yapardım bişeyler eksik gibiydi en basitinden meğerse ifaadeyi bile değiştiriyormuş.İçerik tertemiz ben çok beğendim :)

      Sil
  4. Kaş ve kirpik serumlarını çok merak etmişimdir. teşekkürler...

    YanıtlaSil
  5. This is some thing new and looks amazing to try out. Hope I cant get that in my country.

    YanıtlaSil