Watsons Alışverişim #3

Selamlarr :) Bayram alışverişleriyle devam edelim.Daha önce bulamadığım Stay Matte pudra için girdim Watsons a şükür ki bu sefer bulabil...

Selamlarr :)
Bayram alışverişleriyle devam edelim.Daha önce bulamadığım Stay Matte pudra için girdim Watsonsa şükür ki bu sefer bulabildim pudramı :)
Bunun yanında birkaç birşey daha aldım...




  • Sensodyne Çok Yönlü Koruma Diş Fırçası (Orta) : Aşkımın kullandığı fırça bu,çok iyi olduğunu söyledi bana da aldı bitane :) Çok sert kıllı fırçaları kullanamıyorum bu gayet iyi :)
  • Rimmel Wake me Up Concealer : Fondotenini öve öve bitiremediler bende concealerini alayım dedim demeye de... Simli bu kardeşim ya tamam çok belli değil ama ışıltı var içinde.Sürünce gözlerimden ışık saçarmıyım acaba el feneri gibi :D
  • Montagne Jeunesse Soyulabilen Maske: Bunu aşkım için aldık soyulabilen bir maske bu ve gözenek temizliği vaad ediyor.Daha önce bu markaya ait bir şey kullanmadım umarım iyi bir üründür.
  • Dermokil Yağlı Ciltler için Maske:Dermokil markasını birçok blogger arkadaştan okudum ve pozitif bir algı oluşturdu bende.Hem arındırma hemde matlaştırma vaad ediyor e hadi inşallah :)
  • Rimmel Stay Matte Pudra (Şeffaf) :Kaç alışveriştir gidiyorum yok allah allah köküne kıran mi girdi ? En sonunda buldum kaptım şeffaf olanını.Bu da çok övülen bir pudra bir de ben deneyeyim bakalım hakıkaten meth ettikleri kadar var mı :)
Benim Watsonsdan aldıklarım bunlardı :) Sevgiyle kalın hoşçakalın :) <3


BENZER YAZILAR

6 yorum

  1. güle güle kullan rimmel pudrayı bu havalar için çok seveceksin ama sakın düşürme :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) sakarlık var biraz ama umarım düşürmem :D

      Sil
  2. Ben de buldum sonunda pudrayi cnm ;) Güle güle kullan hepsini...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Bulması bile mesele gerçekten seveni çok :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  3. Merhabalar hoşgeldiniz hemen geliyorum bloğunuza :)

    YanıtlaSil
  4. Great post. Love the way you summarize that.

    YanıtlaSil