Flormar Smooth'n Blus Krem Allık

Merhabalar :) Bugün canım sıkkındı baktım pembiş allığımda bitmiş hem gezerim hem de bir allık bakarım diye attım kendimi avm ye :D Bi...

Flormar Smooth'n Blus Krem Allık

Merhabalar :)

Bugün canım sıkkındı baktım pembiş allığımda bitmiş hem gezerim hem de bir allık bakarım diye attım kendimi avm ye :D
Bir sürü markanın çeşit çeşit allığına baktım ama hepsi toz allıklardı.Essence'in stick allıklarından alasım vardı fakat essence standının talan edildiğini aradığım şeyin haftalar önce tükendiğini gördüm ve başka arayışlara girdim.

Derken Flormarın pin Up koleksiyonundaki krem allıklar geldi aklıma :D Neyseki onlar yerli yerinde duruyordu.
4 farklı renge sahip olan allıklardan sadece biri aradığım renkti.o da cherry.Başta korktum neden bu kadar iddalı bir rengi alıyorum coral veya rose renklerini alayım dedimse de satış danışmanı bayan yok sen beyaz tenlisin yok şöyle yok böyle diyerek cherry allığı bana satmayı başardı.pişman mıyım asla :D Şimdi biraz yapısından bahsedelim.

Allık krem fakat sürümü o kadar kolay ki yüzünüze dağıttığınız anda pudralaşan yapısıyla gönlümü fehhetti.Parmaklarımla uyguluyorum gayet de güzel sürülüyor.
Fiyatı 19,50 tl ve bence oldukça bereketli bir ürün.Dudağıma da denedim gayet hoş durdu lakin pudralaşan yapısından dolayı biraz da olsa kurutttu.Onun da çaresini buldum.ilk önce lip balm sürüp daha sonra allıktan minicik bir parça sürüyorum bir nevi çok amaçlı ürün.
Sivilceye yada buna benzer bir olumsuzlukla karşılaşmadım.Mat bir bitirişi var coral ve rose renklerini de en kısa zamanda alıcam.
Toz allıklardan sıkılmış ve yeni bir allık arıyorsanız bence flormar smooth'n blush tam sizlik :)
Renkli günler :)
Flormar Smooth'n Blush





Flormar Smooth'n Blush


Flormar Smooth'n Blush










BENZER YAZILAR

5 yorum

  1. Flormar'ın bu krem allıklarını çok merak ediyorum.En kısa zamanda bende alıp deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pembe allığın varsa coral yada rose al öldüm bittim 3 rengine :) Çok memnun kalacağına eminim :)

      Sil
  2. Krem allık kullanmaya çekiniyorum nedense. Pudra ve fondöten üzerine kullanılabiliyor mu acaba? Dağıtır ya da karışıp kötü görüntü oluşturur diye ödüm kopuyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısı öyle güzelki yanağına sürünce pudralaşıyo dağılımı kolay ister elinle ister fırçayla sür :) Yüzüne sürdüğün fondoteni yada pudrayı dağıtmıyo bence bi şans vermelisin ;)

      Sil
  3. severek kullanıyorum bu krem allıkları :) çok daha kalıcı ve doğal oluyorlar

    YanıtlaSil