Golden Rose Silky Touch Tekli Far No:128

Merhaba Hanımlarrr :) Günleriniz umarım iyi geçiyordur.Ben geçenlerde yaptığım alışverişte bu ufaklığı almıştım alışveriş için tık tık...

Golden Rose Silky Touch Tekli Far

Merhaba Hanımlarrr :)
Günleriniz umarım iyi geçiyordur.Ben geçenlerde yaptığım alışverişte bu ufaklığı almıştım alışveriş için tık tık.Asıl istediğim renk  mürdümdü fakat bulması mesele.Derken satıcı bayan bana bu rengi önerdi.Oradaki ışıklardan kaynaklı sanırım ben bu rengi mürdüme benzettim.Eve gelip baktığımda bakır ve sıcak kahve karışımı bir renk olduğunu gördüm.Rengi çok sevdim aslında iyiki de almışım.Golden Rose Silky Touch serisinden beğendiğim birkaç renk daha var ilerleyen zamanlarda sanırım onları da alacağım :)
Şimdi bu ufaklığı inceleyelim :)
  • Fiyatı 7tl
  • Yapısı: metalik
  • Çok az ışıltısı var
  • Rengi: Bakır ve kahve arası bir renk ( siz bana da güvenmeyin rengine kendiniz bakın :D )
Gelelim swatchlara ben hem flaşlı hemde flaşsız çektim.Ki aklınızda daha sağlam bir fikir oluştursun istedim :)

Golden Rose Silky Touch Tekli Far
Sol taraf bazlı,sağ taraf bazsız (Flaşlı Çekim)

Golden Rose Silky Touch Tekli Far
Sol taraf bazlı,sağ taraf bazsız( Flaşsız çekim)

Ben fiyatına göre baya iyi buldum bu seriyi.Beğendiğim 3 renk daha var onları da alacağım(103,104,117) Yuvarlak içindeki benim aldığım renk.
Golden Rose Silky Touch Tekli Far
Herkese renkli günler :)



BENZER YAZILAR

4 yorum

  1. Golden rose bence yurtdışından gelen markalara çok meraklı olduğumuz için hakettiğini bulamayan bir marka. Farın rengini çok beğendim güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım maskarasını,allığını,farlarını ve fondotenını kullandım ve çok memnunum :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. Golden rose un sadece kas farini ve farlarini kullaniyorum ama rujlari falan da cok basarili bana gore :) Yazik sen de bendensin nasi murdum sanip aliriz ya :D ama sukur ki ikimizinki de cok hos renkler cikti(tamam seninki daha guzel olsa da olsun:D) gule gule kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yine Golden Rose'un hem ıslak hemde kuru kullanılan bir serisi var 4lü onun içinde mürdümlü palet var onda bu sefer gözüm :) Hahaha hiçte bile seninki de çok güzeldi mürdümdeğil belki ama gayet de hoş renkti :) Teşekkür ediyorum canım :) <3

      Sil