Cosmetica Kadınlar Günü Alışverişim

İyi günler Hanımlarrrrrrr :) Uyku düzenime ufaktan ayar verirken kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum :) Gece yatmaz gündüz kalkmaz de...

cosmetica 8 mart kadınlar günü alışverişim
İyi günler Hanımlarrrrrrr :)
Uyku düzenime ufaktan ayar verirken kendimi daha iyi hissetmeye başlıyorum :)
Gece yatmaz gündüz kalkmaz derdi annem hep bana bu gelişmeden onun bile gözleri yaşardı diyebilirim :D
 Neyse konumuza dönüyorum.8 Mart Kadınlar Günü için Cosmetica'ya da uğradım.Neler var neler yok dedim.Concealerim azalmıştı onu aldım müdavimi olduğum şampuanımı aldım.Şimdi detaylara geçelim :)

cosmetica 8 mart kadınlar günü alışverişim

Bioblas Yağlı Saçlar için Şampuan;bu artık bilmem kaçıncı kutum çok ama çok sevdim hem dökülmeyi durduruyor hemde yağlanmayı geciktiriyor.Muhteşem bir postu hakediyor,yakında huızurlarınıza sunacağım.Cosmetica birde onarıcı şampuan hediye etmiş.Normalde 10 tlye aldığım şampuanı hem hediyeli hemde indirimli 7,90'a aldım daha ne olsun :)

cosmetica 8 mart kadınlar günü alışverişim

Concealerim Rimmelin ucu fırçalısındandı oldukça azaldı Noteda da %50 indirim varken şans vermek istedim.Benim aldığım 003 Sand (Kum) rengi.Bugün kullandım yapısı oldukça kuru gibi sanırım ıslak fırça yada süngerle kullanacağım yoksa kuru kuru kötü görünecek.Renk çok açık gelmişti başta ama uygulayınca özellikle göz altı morluklarıma cuk diye oturdu.Sarı alt tonlu bir concealer bu.Kullandıkça kafamda daha net bir yere oturacak :)

Alışverişim böyle işte :) Note ürünleri kullanan var mı ? :)



BENZER YAZILAR

15 yorum

  1. Canimmm guvenle her urununu ihtiyacin olanlari al kullan ben ne kullandiysam cok memnun kaldim sen de eminim cok seviceksin :) Bioblas da candir cidden ben stresten zayiflamis saclar icin olanini kullayorum ben de cok memnunum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcıyı ıslak daha çok sevdim sanırım :) bioblasa gelince hem fiyatı hemde başardıklarıyla harika bir şampuan.Yağdan arındırıyor ve saçlarımı kurutmuyor daha nr olsun :)

      Sil
  2. Note ürünlerini ben de çok beğeniyorum amma velakin cidden bu concealer gözaltını kurutuyor öncesinde sağlam bir nemlendirici kullanmak gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nemlendirici yapsam da kuru düştü gözüme bende ıslak süngerle yapıyorum artık :(

      Sil
  3. hepsini güle güle kullan :) üyen oldum, banada beklerim www.beauthingsforme.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim hemen geliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. hmm bioblas'ı gerçekten çok uygun almışsın. Bende uğrayacağım mutlaka. evet gerçekten yağlı ve dökülen saçlar için ideal.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım normalde şampuanı 10tlye alırdım baya güzel bir indirim oldu :)

      Sil
  6. Hepsini güzel günlerde kullan güzelim :)

    YanıtlaSil
  7. Note'un fondötenini almak istiyorum ben de. Antalya'da ki Cosmeticalarda Note olduğunu bilmiyordum :/ Hangi şubesinden aldın canım ? Güle güle kullan bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım öncelikle tüm Cosmeticalarda var bildiğim kadarıyla satış danışmanı bayan malların önce seleklere sonra diğer şubelere dağıtıldığını söylemişti antalya selekler şubesinde muhtemelen vardır :) ben ıspartadan aldım canım birçok fondotenini de mıncıkladım hem sarı hemde pembe alt tonlu fondoteni mevcut mıktarı baya fazla evladiyelik indirimle 17küsürdü normal fiyatı 35 falan olsa gerek :)

      Sil
    2. Kaçırdım güzelim indirimleri desene :) Selekler uzak diye gitmemiştim Özdilek'te de göremedim bir dahakine Selekler'e giderim artık :)

      Sil
    3. Kıyamam :) acelen yoksa indirim bekle canım 35 nerde 17 nerde :) bi dahakine seleklere gidersin :)

      Sil
  8. Fondötenini kullanmaya başladım çoook ama çok sevdim yağlı ciltler için mükemmel diyebilirim (:

    YanıtlaSil