Schwarzkopf Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi

Merhaba Dostlarım :) Dün biraz rahatsızdım ve kendime izin verdim sadece sizin postlarınızı okudum :) O da ayrı bir keyif benim için hele...

Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi
Merhaba Dostlarım :)
Dün biraz rahatsızdım ve kendime izin verdim sadece sizin postlarınızı okudum :) O da ayrı bir keyif benim için hele ki bol görselli bir paylaşımsa nasıl da mutlu ediyor beni.
Bazen üşeniyor mobilden geziyorum bloglarınızı :D
Üşengeçlik demişken şu banyoda harcadığımız saatlerin hesabını kim verecek.Sizi bilmem de ben en aşağı yarım saatte çıkıyorum.Yok şampuan yok krem yok maskeler ohhoooo...Bazen saç kremi sürme konusunda üşeniyor ve sürmeden çıkıyorum.Sonuç ise yolunan saçlar :(
E bunun acele çıkılması gereken günü oluyor,bir yere yetişmem gerekiyor.O zaman en azından saç kremine harcayacağım vakti en aza indirgemek adına çok güzel bir üründen bahsedeceğim bugün sizlere :)
Çayınızı kahvenizi hazırlayın ve arkanıza yaslanın.Hadi başlayalım :)




  • Fiyatı 8 tl
  • 200 ml
  • Kuru ve yıpranmış saçlar için
  • Çift fazlı
  • 19 bileşene sahip
  • Sıvı keratin içeriyor
  • Durulama gerektirmiyor


Nemli yada kuru saçlara da uygulanabilen sıvı saç kremini normal saçlarda olduğu gibi saç diplerime sıkmıyorum.Yağlanmak için bahane arayan saçlarımın eline koz vermek istemiyorum :)
Benim en sık kullandığım yöntem duş sonrası nemli saça kullanmak oluyor.Ama gün içinde aşırı derecede kabarma ve elektriklenme yaşıyorsam bi kaç fıs fısla sorunu aşıyorum :)
Saç kremi kullanmadığım zamanlar saçlarım hakikaten çok yolunuyor ama Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremini kullandığımdan bu yana taramada güçlük çekmiyorum.Mis gibi bir kokusu var ve saçları da ağırlaştırmıyor.
Ürün düz bir şekilde muhafaza edildiğinde içerisindeki saç kremi iki bölüme ayrılıyor.Bu yüzden kullanmadan evvel güzelce çalkalamak gerekiyor.
Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi

Ürün esneklik ve parlaklık da vaad ediyor ve bence iddaasında sonuna kadar haklı.Yumuşacık ve pırıl pırıl saçlarınız oluyor.Üstelik yağlı ve ağır bir görüntüsü olmadan :)
Saçlarınızı tutamlara ayırarak bi kaç fıs fıs yapıp tarıyorsunuz  işte hepsi bu kadar.

Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremi

Ürünün yapısı da bu şekilde.Saç kremi işine çok vakit ayrıdığınızı düşünüyor ve daha pratik yöntemler arıyorsanız Gliss Total Repair Sıvı Saç Kremini öneriyorum.
Sizin bana önerebileceğiniz saç kremleri neler? :) <3


BENZER YAZILAR

12 yorum

  1. canım geçmiş olsun. Gerçekten şu banyoda harcanan zaman... çok güzel anlatmışsın. ben de denemek istedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim mevsimsel sanırım ama şu an iyiyim :) Evet çok vakit harcıyordum bence dene çok seveceksin :)

      Sil
  2. Bende uzun bir süre Schwarzkopf sıvı saç kremini kullandım canım dediklerin doğru çok güzel bir ürün ama biraz dinlendirmek istedim saçlarımı ama yine alacakmışım gibi duruyor :) güzel yazın için teşekkürleeer :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim canım :) ben malesef dinlendiremeyeceğim krem olmazsa zor taranıyor :)

      Sil
  3. Canım ben Elidor'un turuncu sıvı saç kremini kullanıyorum, hem mis gibi kokuyor hem kırık saç uçlarını onarıyor hem de saçımı yumuşacık yapıyor. Fiyatı 7 tl civarı kesinlikle tavsiye ederim, bittikçe aldıklarımın başında geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bi dönem kullandım turuncu seriyi kokusu harikaydı:) Duşta kullanmak için elidor turuncu Seriyi düşünebilirim ama krem sürmek konusunda üşenirsen sıvı kremler bir numara :)

      Sil
  4. Canım çok geçmiş olsun :( İyisindir umarım :* Hemen hepimizde var herhalde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım benim :) İyiyim şükür bahar alerjisi olmısum hapşır hapşır bi hal oldum :D

      Sil
    2. Ayyy o çok kötü bir şey bana da olmuştu 23 nisan tatilim rezil olmuştu 4 gün yattım gözümden yaşlar geliyor, hapşuruyorum :) Çok şükür geçti inşallah sen de düzelirsin

      Sil
    3. Aynen canım maske aldım artık hapşırmaktan ciğerim çıktı resmen :( gözlerim akmadı ama benim dikkat edelim kuzum aman bahar alerjisi tehlikeliolabilirrmiş :( öpüyorum seni :-*

      Sil
  5. Sıvı saç kremi konusunda yıllardır sadece Gliss kullanıyorum ben.Sanırım Gliss'in hemen hemen bütün serilerini denedim.Elidor gibi markaların sıvı saç kremleri hiç başarılı değil.Saça sıkmakla sıkmamak arasında bir fark yok :( Ben genelde saçı kolayca açmak için kullanıyorum ama elektriklenmeyi vs de azaltıyor tabi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elidor bende acayip yağlanma yaptı Downunder sıvı saç kremini kullandım saçlarımı çok fazla açamadı :( Bende yıllardır tercihimi Glissten yana kullandım,hiç yanıltmadı beni :) Şimdi de siyah ambalajlı Gliss Ultımate Repair 3 kat keratinli serisi var ona gözümü diktim :)

      Sil