Gratis Alışverişim #7

Merhabalarr :) Uzunnnn zamandır alışveriş yapmıyordum.Pamuklarım falan bitme noktasına gelmişti.Son birkaç pamuğum kalmışken bu alışveri...

Gratis Alışverişim #7
Merhabalarr :)
Uzunnnn zamandır alışveriş yapmıyordum.Pamuklarım falan bitme noktasına gelmişti.Son birkaç pamuğum kalmışken bu alışverişi yapmak iyi oldu hakikaten.
Zaten yoğunluk pamuk üzerine oldu.Ve birde bu alışverişimde hediyelere testerlara boğuldum.Gratisde çalışan arkadaşınız oldumu 1-0 öndesiniz benim gibi :)
Diğer kozmetik marketlerinden tester almak ne mümkün.Bir ara Watsonsda iki personelin tester bölüşme planlarını duyduktan sonra neyin ne olduğunu anlamıştım.Şirket nasıl müsade ediyor anlamak mümkün değil gerçekten :)Neyse alışverişime ve hediyelerime gelelim :)




Gratis Alışverişim #7

Gratis Alışverişim #7


  • Benri Kare Pamuk:3 tlye aldım.3 alana 1 bedava vardı.Kare pamukların bir tanesi makyajımın tamamını silmek için yetiyor benim için.Henüz denemediyseniz şans vermenizi öneririm :)
  • Benri Yuvarlak Pamuk:Tonik için kullanıyorum.2,50tlye aldım.Açık renk ojeler içinde yuvarlak pamuk kullanıyorum.Koyu renkler için yeterli olmuyor.
  • Elite Nail Buffer 7 aşamalı Törpü:Metal törpü tırnaklarımın çatlamasına sebep oluyordu.Bende bu törpüye şans vermek istedim.Tırnak parlatma kısmını çok sevdim.Diğer kısımlarını henüz denemedim.Dener denemez yazısını hazırlayacağım :) Fiyatı:4,50
  • Eklips Dudak Fırçası:Bir tane dudak fırçam vardı onu da nasıl başardım bilmiyorum tam ortasından kırıldı :( Koyu renk rujlar için aldım bu fırçayı.Fiyatı:2,95
  • Essence Pure Skin Burun Bantları:Geçen alışverişimde şans vermiş ve memnun kalmıştım.Bu sefer iki adet aldım daha iyisini bulana kadar bununla yola devam.Fiyatı:5 tl
  • Flormar Tekli Far Wild Rose No 11:Metalik pembe rengine sahip çok güzel bir far bu.Fiyatı 6 tl.Bunu Gratisden almadım Flormar standından aldım ama boynu bükük kalmasın diye bu yazıya dahil ettim :) Mavi renkli gözler için pembeler,morlar,turuncular ve kahverengiler çok güzel oluyor ve göz renginizi daha da belirgin hale getiriyor.En kısa zamanda bu farla bir makyaj yapacağım :) 
  • Garnier BB Krem Saf&Temiz Yağlı ve Problemli Ciltler İçin:Esasen Pure Beauty CC Krem kullanıyor ve çok da memnundum.Ama havalar ısınmaya başlayınca zaten ışıltılı bitişi olan CC krem daha da fazla parlamaya başladı.Disko topu gibi parlama olmasa da benim gibi karma ciltli biri için fazla geldi.Bu yüzden bende Garnierin Yağlı ve Problemli Ciltler için olan BB kremini aldım.Yapısı çok hafif geldi bana en kısa zamanda yazısı gelecek :) Fiyatı:19tl
Veee gelelim hediyelerimmeee :) <3

Gratis Alışverişim #7

Gratis Alışverişim #7

  • Loreal Elseve Mucizevi Yağ:4 adet deneme ürünü vardı Gratis poşetimde :) Saç maskelerime karıştıracağım bu güzellikleri :)
  • Duru Fresh Duş Jeli:3 adet deneme ürünü benim oldu.Kokularını çok merak ediyorum.Memnun kalırsam tam boyunu alacağım.
  • Loreal Skin Perfection Yorgunluk Karşıtı Nemlendirici Krem:Spf 20'ye sahip bir krem bu :) Ne zamandır merak ediyordum.Seyahatlerde çantaya at çık şeker mi şeker iki tane deneme boyu kremim oldu.
Benim alışveriş yazım böyle :) Aldıklarımın arasında sizin de kullandığınız ürünler var mı ? :)




BENZER YAZILAR

26 yorum

  1. güle güle kullan canım essencenin burun bantını merak ediyorum bende

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duştan sonra dene çok seveceksin eminim :) çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım Benri Pamuklarım hiç bitmiyor aşırı stokçuyum :)) Kıtlık falan çıkar maazallah :)) Ne kadar çok tester vermişler bana hiç böyle vermiyorlar kıskandımm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım normalde bende de çok olurdu ama uzun zamandır bişey almadım bitmesine az kalmıstı :) gratisten arkadaş edin muhakkak gel yarı yarıya kırışalım :)))

      Sil
    2. Gratis çalışanlarının hepsi beni tanıyor blogger olduğumu da biliyor ama max 2 tester :))

      Sil
    3. Hmm o zaman bilemiyorum kendileri bölüşüyodur :D

      Sil
  3. Çok teşekkür ederim canım :) ♥

    YanıtlaSil
  4. Nasıl yaaaa gelen testerları kendileri mi kullanıyor ayy sinir oldum şimdii hmmm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhabbeti duymasam bende inanmazdım ama durum bu :)

      Sil
    2. Ay valla ben de sinir oldum canım :) o ne öyle halbuki doğru olan koymaları orta yere. Müşterilerin alıp denemesi gerek

      Sil
    3. E valla alıyor ordakı testerları ürünü almaya gerek kalmıyorkı.Bide o sevılen rujların testerları olmuyo onlar nerde sence? Çok gördüm ben öyle testerı alan satış danısmanı :) Bende sinir oluyorum watsonsu şikaet ettim ama ilgilenmediler hiç :)

      Sil
  5. Testerlara bak ne kadar koymuşlar, maşallah.
    Güzel günlerde kullan hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım evet bu sefer hakikaten şımarttılar birde makyaj çantası hediye ettiler :)

      Sil
  6. hepsini iyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. Şanslısın testerlar çok fazla..Pamuklar çok değil mi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım tester kolik ettiler yok valla fazla değil :)

      Sil
  8. Gule gule kullan canim benim goz kreminin tam boyunu ben de tam bugun almistim benim de bi ara pamuk stogu yapmam lazim yazin iyi fikir oldu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Pamuk sektörü bizim sayemizde ayakta :) Çok teşekkür ederim canım :)

      Sil
  9. Testerda zirveyi watsons'ta loreal skin perfection nemlendiricisinde yapmıştım, danışman tam 10 adet almış getirmişti ben dolanırken, sadece sormuştum var mı diye :)) Ondan başkada tester göremedik ne yazık ki, sorduğun zaman bitti yada gelmedi deniyor.. Güzel günlerde kullan canım hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla binde bir verirlerse verıyorlar aslında her urunde tester gelıyor ama bız goremıyoruz ne yazık kı tuketıcı olarak :( Çok teşekkür ederim canım :) <3

      Sil
  10. Güzel günlerde kullanın..Benim kullandığım ürün yok ama Watson benim de sürekli alışveriş yaptığım bir mağaza:))Belki başka bir postta çıkar benzer ürünler:))Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım muhakkak ortak beğeniler vardır sevgiler :)

      Sil