Garnier 7.1 Palette 7.0 Karışımı

Renkleri karıştırmayı sever misiniz? Mantıklı yansımaları varsa evet :) Örnek verecek olursa sonu 1 ile biten bir renkle sonu 3 ile b...

Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Renkleri karıştırmayı sever misiniz? Mantıklı yansımaları varsa evet :)
Örnek verecek olursa sonu 1 ile biten bir renkle sonu 3 ile biten bir rengi karıştırmaktaki amaç nedir? Biri küllü yansıma biri altın yansıma :D Saçlarınız ya küllü yansıma verecektir,ya altın,ya kızıl...
Fakat sonu 0 ile bitenlerde durum tamamen farklıdır.
Bir rengin yansımasını yumuşatmak ya da daha doğal görünmesini sağlamak için aynı rengin sonu 0 ile biteniyle karıştırabilirsiniz.
Ben bu sefer GARNİER 7.1 KÜLLÜ KUMRAL ile PALETTE 7.0 BAL ' ı karıştırdım.Rengin bal olduğununa bakmayın renk aslında kumral.
Daha evvel Palette Deluxe 7.1 Küllü Kumral kullanmıştım yazısı BURADA


Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Boyayalı yaklaşık 1 ay oldu ve haliyle dip boyalarım geldi.

Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Bu arada önemli bir detay vermem gerekirse saçlarınız kirliyken boyama işlemi yapın.Kirden kastım 5 gün saçlarınız yıkanmasın değildir :D En azından bir gün yıkanmamış olsun ki saçlarınızdaki doğal yağlar saç derinizi korusun.

Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Eski boyamın beyaz ışıkta görünüşü bu şekilde.



Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Gerek ayrı ayrı gerek karışım şeklinde bu iki boyadan da hali hazırda da memnundum.Ve gelelim sonuçlara.

Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Saçımın yeni halinin beyaz ışıkta görünüşü.



Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Saçımın oda içerisindeki görünüşü.Kızıl yansımalı gibi görünse de kesinlikle kızıl yansıma kalmadı.

Garnier 7.1  Palette 7.0 Karışımı

Ve saç diplerim :)
Hala evde saç boyama konusunda tereddütleriniz varsa artık zincilerinizi kırma vaktiniz gelmedi mi :)
Ufak bir tüyo vermem gerekirse saç uçları daha kalındır ve boya uzun sürede saça nüfuz eder.Boyanmış bir saçlarınız varsa ve dipleriniz gelmişse önce saç uçlarına boyayı sürün.20 dakika bekleyip diplere boyayı sürün.
Dipten kastım 2 parmaklık kısım :)
Hadi bakalım boyalar hazırlansın :)


BENZER YAZILAR

14 yorum

  1. saçlarımı ben de evde boyayanlardanım, kullandığım renkler de 7 ve 7.1 ama karıştırmayı denemedim, bir sonraki boyamaya belki karıştırırım bende :)

    YanıtlaSil
  2. Parfümleri istiyorum 😊 😘 @durumavi77

    YanıtlaSil
  3. Salam dibler aciqmi olur koyumu men koyu isteyirem aciq olur(

    YanıtlaSil
  4. Biliyorum bu yazınız oldukça eski fakat ben yeni keşfettim ve size bir soru sormak istiyorum.
    Ben Hollandada yaşıyorum ve boyasız saçlarımı 8.0 ve 8.1 %6 vol boyattım. Fakat kadın boyayı çok ince tabaka sürdü ve beyazlarım kapanmadı.
    Çok eskiden ben başka kuaförde saçımı 7.0 ve 7.1 %6 vol boyatıyordum ve rengi cidden çok tatlı, sıcak bir reknti. Dip boyama gittiğim vakit sadece diplerine sürüyorlardı, uçlarına kesinlikle değil, yoksa uçlarındaki o sıcaklık gider ve koyu olur diyorlardı. Bu karışım sadece ana renkte uygulanabilir diyorlardı.
    Şimdi benim size sorum şu; hani saçlarım şuan boyalı ya (8.0&8.1 %6)
    Ve renkten memnun degilim üstelik beyazlarım var. Şimdi bu rengin üstüne 7.0 ve 7.1 %6vol veya %9 vol sürsem, yine o sıcak rengi elde edebilirmiyim? Yoksa çok koyu kahve mi olur? Lütfen bana yardımcı olabilirmisiniz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 7'li rakamlar 8 lere göre bir tık daha koyu,yıkandıkça açılsa da o rengin aynısını ne yazık ki vermez.Tavsiyem 8.0 ve 8.1 i karıştırıp uygulamanız.Uygularken de önce uçları sonra dipleri uygulayın.Dipler kafa derisinin ısısından hemen rengi alırken uçlar henüz boyayı emmemiş oluyor :)

      Sil
    2. Bende sizin yazdiginizi simdi gordum. :)) hayir gayet gizel olur, beb o sekilde boyuyorim. Palette deluxe 7.0 ile 7.1 karistiriyorum.

      Sil
  5. Slm bende koyu küllü kumral istiyorum ne açık ne koyu tam ortası🤷‍♀️

    YanıtlaSil
  6. Ben acma islemi yaptirdim 8 ve 8.1 karistirdik boya sari gibi ben kumral istiyorum ama kizil yansima olmicak 7 ve 7.1 karistirsam olurmu

    YanıtlaSil
  7. Merhaba,bende bir konuda yardım isteyecektim,saçlarımi normalde kuaför 7.1 ve 8.1 karistirip boyuyordu,sacimin rengi biraz açık oluyordu küllü kumral dan bir tık açık,ben şimdi kendim biraz koyu yapmak istiyorum ,malum beyazlar iyice kapansın diye ,Garnier color naturelnnatürel 7 numarası ile 8 numarasını karistirsam olurmu acaba ,yani ana renkler karışır mi ,ilk kez kendim diplerini boyayacagim ,bilginiz varmı

    YanıtlaSil
  8. Mrhb turunculukla karşılaşıp yazınızı yeni gorenlerdenim kuaförde başıma grldi ve düzeltmesi için gittiğimde araştırdığım anladigim kadarıyla koyu renk adım adım sonuç ilk boyama 15 gün sonrası cila ve şuan fazla turuncu yansımalar olmasa da koyu kötü bir sarı diyelim renge tekrar cila 15 gün sonrası denildi ama fiyatlar yüksek yardımcı olursanız evde nasil halledebilrim daha güzel bir sarıya ulaşmak icin

    YanıtlaSil
  9. Dipleri beyaz olanlar içindr tavsıye edermisiniz

    YanıtlaSil
  10. Palette Doğal Renkler (yeşil kutu) eski seride 7.0 renk adı bal iken yeni seride kumral olarak değişmiş. Renk tonunda değişiklik var mı? 5 yıldan beri boyamıyordum şimdi tekrar boyamaya karar verdim ama renk adı değişikliği beni tereddütte bıraktı.

    YanıtlaSil
  11. Merhabalar,

    Saç boyası karıştırma konusunda verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler. Ben genellikle, birbirini tamamlayabilecek, benzer yansımalar içeren tonları karıştırmaya özen gösteriyorum. Bu şekilde, kafamdaki tonu yakalayabiliyorum. Saç boyası karıştırmayı şu açıdan da seviyorum; kendimize özgü bir renk elde ediyoruz. Bu konu hakkında bilgi ve deneyimlerimi paylaştığım yazımı faydalı olması adına ben de sizinle paylaşmayı çok isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/sac-boyasi-karistirirken-nelere-dikkat-edilmeli/

    Keyifli okumalar diliyorum, saygı ve sevgilerimle…

    YanıtlaSil
  12. 7.1 7.0 KUMRAL KARISTIRIP BOYARSAM OLUR MU

    YanıtlaSil